Harboes Bryggeri A/S

Harboes Bryggeri A/S


State-of-the-art AV-løsning i nybygget besøgscenter

Harboes Bryggeri A/S i Skælskør producerer og sælger et bredt udvalg af drikkevarer til mere end 90 markeder på verdensplan og har produktionsfaciliteter i tre lande.

Harboe har bygget et moderne besøgscenter med udsigt til Skælskør Fjord, hvor de giver et indblik i Harboe Bryggeriets globale brand.

Se alle de flotte billeder fra Harboes nye besøgscenter nederst på siden.

Opgave

I forbindelse med byggeriet af det nye besøgscenter, som samler reception, administration, kontorer, auditorium, produktion, udstilling og mødecenter i ét brand, ønskede man en totalleverandør, der kunne stå for den fulde integration af AV-løsningen med særlige krav til design, driftssikkerhed og brugervenlig betjening. Hele Harboes serie af indenlandske og udenlandske drikke skulle fungere som visuelt storyboard i den moderne og arkitektonisk flotte bygning.

Løsning

I tæt samarbejde med Harboe og PLH Arkitekterne stod AV-Huset for rådgivning, salg og installation af hele AV-løsningen til det nye besøgscenter.

Installationen inkluderede følgende løsninger:

Verdenskort viser eksport- og hjemmemarkeder

På et stort verdenskort i besøgscenteret vises alle Harboes eksport- og hjemmemarkeder. Når der trykkes på et givent sted, vises information omkring alle produkter i det pågældende land. Til løsningen blev valgt en 84” 4K touch skærm i stilrent design. En OneLan 4K medieplayer styrer content.

Dreamoc viser 3D hologrammer

Til præsentation af udvalgte Harboe bands vises det rigtige produkt i kombination med små 3D hologrammer. Til opgaven benyttes 2 stk. Dreamoc, som via specielt glas og 3D grafik giver en helt fantastisk visuel effekt.

Designskærme i reception

I receptionen har vi installeret en 21,5” design touch skærm fra Arthur Holm i Full HD. På skærmen checkes gæster ind/ud og gæstekort printes. Derudover er der installeret to yderligere Arthur Holm design skærme til receptionisterne. Alle Arthur Holm skærme er leveret i hvid speciallakering og med Harboe logo diskret og elegant indgraveret i skærmens ramme.

Lydsystem i bar og gangarealer

I bar og gangarealer har vi sat fokus på en brugervenlig og diskret lydløsning, som stadig giver en høj lydkvalitet uden, at højttalerne stjæler fokus. Pan Beam aktive line array enheder og Sonance inceiling speakers er valgt sammen med Sonance forstærkere. Hele systemet er opdelt i 2 zoner, som kan spille hver for sig eller lægges sammen til en zone. Endvidere kan auditoriets lyd også vælges, så lyden herfra kommer ud i hele besøgscentret. 

Al betjening foregår fra touch betjente in-wall paneler i auditorie, bar og reception, som alle styrer hver deres zone. Systemet betjenes via en Crestron Application, som vi har programmeret efter Harboes ønsker. Systemet har mulighed for at afspille lyd fra cd, usb, og den lyd, der følger skærmvæggens billeder. Yderligere kan der mikses en trådløs mikrofon ind over, når der er rundvisninger.

Komplet lydløsning i auditorium med rumstyring

For at bevare udskæringerne i de perforerede loftplader har vi indfældet Pan Beam aktive line array enheder og Sonance bashøjttalere i vægge som full-fit lyd og i loft i auditoriet. Højttalerne skjules bag rammer med front i samme farve som væggen. Dermed er line array højttalerne og Sonance subwoofer skjulte, uden at der gås på kompromis med lydkvaliteten. Lydsystemet er produceret med en teknik, der gør det muligt at tilpasse lokalets akustik elektronisk, så vi kan kalibrere lyden efter lokalet for at opnå en optimal taleforståelse uanset, hvor i lokalet man befinder sig.

Markedets bedste og mindst synlige headsæt fra DPA benyttes som mikrofoner i auditoriet og til spørgsmål fra salen benyttes trådløs håndmikrofon. Hele systemet betjenes på det indbyggede Crestron touch panel. Vi har lavet al betjening ekstremt intuitivt, så det er brugervenligt. I betjeningen er også inkluderet styring af rummets lys og andre funktioner. I tilfælde af at auditoriet er fyldt op, har vi installeret et HD PTZ kamera fra Panasonic, så der kan optages live fra auditoriet og sendes til storskærmen i barområdet. Kameraet har 30x zoom og HDR, så det rigtige udsnit kan vælges og den rigtige kvalitet leveres. Samtidig er der taget hensyn til et øget dynamikområde i kameraet pga. det store vinduesparti. Sammen med kameraet leveres en streaming enhed.

High-end LED væg i auditorium

I auditoriet har vi valgt et high-end indendørs LED system med 25 moduler i 1,5mm – SMD. Systemet har ingen blæsere og et lavere strømforbrug end konventionelle systemer. Yderligere undgås ”hot-spots” i skærmen fuldstændigt med valgte løsning. LED væggen er holdt i 16:9 format som alle andre dele af AV-løsningens billedgengivelse, så materiale kan genbruges på de forskellige skærme. Vi har programmeret og opsat tre grundlayout og efterfølgende undervist Harboes grafiske medarbejdere, så de fremadrettet selv kan foretage ændringer i de enkelte layout.

Både paneler, styreenhed og afviklingsplayere er i absolut højeste kvalitet og løsningen her er udført i Full HD for bedst mulige billedkvalitet.En horisontal spredning på 160° opnås med valgte løsning, så billedet fremstår roligt, skarpt og uden ”scan-linjer” for gæster, der sidder tæt på skærmen. Skærmen er leveret med automatisk lyskontrol og regulerer hermed lysstyrken ud fra indkommende lys i auditoriet. Modulerne er magnetiske og kan serviceres forfra. Hvert enkelt modul kan justeres op mod hinanden, så markante linjer mellem modulerne undgås.

Til styring af indhold på LED væggen er anvendt en Corio Master enhed, som kan opdele billedfelter efter ønske eller anvende hele væggen som et stort billede.

Desuden er kamera installeret for visning af videoforedrag på multivæg samt videooutput til ekstern streaming over nettet.

LED skærmvæg ved bar

Bag baren har vi installeret en absolut high-end LED skærmvæg bestående af 14 Panasonic 55” Full HD Pro videovæg-moduler med ultra smalle rammer, så væggen fremstår som en flot helhed. Både paneler, styreenhed og afviklingsplayere er i absolut højeste kvalitet og løsningen er udført i 4x4K, så hver enkelt skærm viser Full HD ved afvikling, for at opnå absolut bedst mulige billedkvalitet.

Til styring af content på skærmvæggen anvendes en Corio Master 4K enhed, som kan opdele billedfelter efter ønske med visning af content fra hjemmesider, RSS feeds etc. eller anvende hele væggen som et stort billede. Vi har programmeret forskellige scenarier, som styres via barens touch betjeningspanel, hvor personalet, udover at tænde og slukke skærmen, kan vælge visningen af en af de forskellige scenarier. Desuden har vi undervist Harboes grafiske medarbejdere, så de fremadrettet selv kan foretage ændringer i de enkelte layout.

AV-udstyr i mødelokaler

I de tre mødelokaler er valgt henholdsvis 84” og 65” 4K touch skærme i høj kvalitet med mange avancerede tekniske specifikationer, men en enkel og brugervenlig tilgang. Med de flotte skærme bevares det stilrene design og den smukke arkitektur, der kendetegner hele bygningen. Til videokonferencen har vi opsat et kamera med Carl Zeiss optik og 10x zoom. I det sidste mødelokale har vi installeret en Panasonic 55” skærm med 16/7 drift direkte på væggen. Ved siden af skærmen er monteret en direkte HDMI tilslutning.

Skal vi stå for jeres AV-projekt?

Søger I en totalleverandør af AV-udstyr, der kan stå for hele projektet fra rådgivning i opstarten til installation, programmering og indregulering af AV-løsningen? Med over 30 års erfaring og egne konsulenter / teknikere kan vi garantere jer en professionel håndtering af AV-projekter.

Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Læs mere om de forskellige AV-løsninger, vi bl.a. kan tilbyde.

Og se, hvordan vi har løst AV-opgaver for andre virksomheder.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.