African Development Bank i Abidjan

African Development Bank i Abidjan


Audiovisuelle kvalitetsløsninger til bank i Afrika.

African Development Bank, AfDB, er en udviklingsbank oprettet af de afrikanske stater for at finansiere økonomisk udvikling i Afrika.

Opgave:

I forbindelse med byggeriet af African Development Banks nye hovedkontor i Abidjan, Elfenbenskysten skulle banken have leveret og installeret audiovisuelle kvalitetsløsninger til et auditorie med plads til 350 gæster, et bestyrelseslokale med plads til 108 deltagere og seks mødelokaler med plads til mellem 60 og 80 deltagere. Banken stillede det krav, at alle skulle kunne se og høre den, der taler. Deltagerne skulle også have mulighed for at vælge et af de sprog, som der oversættes til som f.eks. fransk eller engelsk. Derudover skulle det være muligt at vise præsentationer og deltage i møder via videokonference.

Løsning:

AV-Huset stod for hele AV-løsningen fra start til slut. Vi leverede og installerede alt udstyret og programmerede hele løsningen på hovedkontoret i Abidjan. Teknikken er fuldautomatisk og alt, der kræves, er en person til at tænde for systemet i det tilhørende rack og gøre mødelokalet klar.

Auditoriet er udstyret med syv panelmikrofoner, 15 trådløse mikrofoner, højttalere og en kraftig projektor til at vise billeder på skærmen i auditoriet. Mikrofoner, hovedtelefoner og en skærm er monteret i oversætternes rum, så de kan følge møderne.

De seks mødelokaler er udstyret med Bosch DCN konferenceanlæg, Dome kameraer monteret på specialdesignede standere og 55” skærme til live billeder, videokonference og præsentationer. Kameraerne er programmeret til at fokusere på den aktuelle taler og billederne vises på skærmene i lokalet og i oversætterrummet. Billederne vises også i videokonferencesystemet.

I bestyrelseslokalet registreres hver deltagers navn via en chip. Dette giver mulighed for at vise den aktuelle talers navn på skærmen. Softwaren gør det muligt at foretage forskellige optagelser og viser den samlede tid, som hver taler har brugt på mødet.

Du kan læse mere om projektet til African Development Bank i Abidjan her.

Brug for hjælp til AV-projekt i udlandet?

Har du brug for en professionel totalleverandør af AV-udstyr til et projekt i udlandet? Med stor erfaring på området fra projekter i bl.a. Europa og Afrika, kan vi tilbyde jer alt fra rådgivning, installation og service. Ring på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Se andre referencer fra udlandet.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.