Tivoli Congress Center

Tivoli Congress Center

Kundetilpasset løsning med specialdesignede pyloner og infoskærme.

Tivoli Hotel & Congress Center er tegnet af Kim Utzon Arkitekter og blandt Københavns største konferencesteder.

Opgave:

Det første indtryk er afgørende for den samlede oplevelse. Som et af landets førende konferencecentre var det derfor vigtigt for Tivoli Hotel & Congress Center at få en visuel guideline til deres gæster, så de følte sig godt modtaget og guidet hele vejen fra receptionen til det lokale, de skulle være i.
Konferencecentret ønskede samtidig at kunne vise mange forskellige typer af informationer – hvor som helst på hotellet.

Løsning:

Løsningen til hotellet blev specialdesignede pyloner med dobbeltsidede infoskærme, elevatorskærme og ”in wall” designskærme med kundetilpasset layout. Visuelt matcher udstyret kongrescentrets øvrige linje – fra skrift til farver og grafik – og understøtter stedets moderne og samtidig klassiske udtryk. Pylonerne er udstyret med hjul og placeres nemt overalt i konferencecentret, hvor der er brug for særlig information.
De digitale infoskærme er udviklet i samarbejde med den spanske design- og produktionsvirksomhed Arthur Holm og specialdesignet til konferencecentrets behov.

AV-Huset stod for den komplette leverance inkl. afviklingsplayere og den fulde programmering af informationssystemet.

Skal vi også lave en skræddersyet AV-løsning til jer?

Vi er dem med fokus på design og æstetik, der gerne videreudvikler og udfordrer vores kunders idéer, så vi kan sætte nye standarder for kommunikation. Vi arbejder meget med specialløsninger og kan skræddersy en professionel AV-løsning til jer, så den opfylder jeres behov og ønsker.

Du kan se andre hotelreferencer her.

Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk og hør, hvordan vi kan løse opgaven for jer.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.