Emmauskirken

Emmauskirken

Usynlig teknik i kirkerummet giver god lyd og billede.

Emmauskirken blev opført i 1876 og ligger på Frederiksberg i København. Kirken tilhører Diakonissestiftelsen.

Opgave:

Under en totalrenovering af Emmauskirken stillede menighedsrådet os spørgsmålet: Kan I lave en biograf inde i vores kirke? De ønskede desuden, at teknikken monteret i kirkerummet skulle være usynlig, når udstyret ikke er i brug. Samtidig skulle lyden kunne tilsluttes det eksisterende lydanlæg.

Løsning:

Sammen med kirkens arkitekt valgte vi en løsning, hvor lærredet skjules over indgangen til pulpituret.  Et lærred med et drop på 7 m blev specialfremstillet og placeret under et mindre udhæng oppe i kirken. Idet skibet i kirken er ca. 30 m, valgte vi en projektor fra Panasonic med en meget høj lysstyrke og et specielt optik, der kan lave et 3 m bredt billede fra den modsatte ende af kirken. Her kunne projektoren også gemmes, så kun objektivet blev synligt.

Der var tidligere valgt en løsning med JBL højttalere, så lyddelen var på plads og i orden. Udfordringen var at få trukket lyd- og billedkablerne på ca. 50 m uden støj og billedudfald. Det blev løst med tvONEs sende-/modtagersystemer.

Brug for hjælp med AV-udstyr til kirker?

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk og hør om de mange AV-muligheder til kirker.

Du kan se mere om av-løsninger til kirker som lydanlæg eller specialløsninger.

Vi tilbyder også leasing af av-udstyr, hvis det passer bedre ind i jeres planer. Kontakt os for at høre mere om leasing.

Og husk at I også kan leje professionelt av-udstyr hos os, hvis I skal holde events eller lign.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.