Køge Museum

Køge Museum


Visuelle gengivelser i høj kvalitet, der kan passe sig selv.

Køge Museum er et lokalhistorisk museum i Køge. Museet huser blandt andet en udstilling om Søslaget i Køge Bugt i 1710, en gravplads fra jægerstenalderen, vikingetidens arkitektur og udviklingen indenfor brudetøj.

Opgave:

I forbindelse med en helt ny permanent udstilling på Køge Museum ønskede man visuelle gengivelser i høj kvalitet uden budgettet løb løbsk. Samtidigt var det et krav, at udstillingen kunne ”passe sig selv” og teknikken ikke skulle overskygge budskabet.

Løsning:

Løsningen blev professionelle projektorer fra Panasonic, alle med høj opløsning og beregnet til min. 8 drifts timer om dagen. Billederne bliver gengivet på DNP projektionsskærme for at opnå optimal billedkvalitet.

For at kunne placere enhederne korrekt i rummene blev løsninger med projektering via spejl anvendt og med special optikker fra Navitar. Alle projektorer er skjulte via afdækningsplader malet i RAL-farver, så de passer helt ind i de flotte rum.

Til styring af afviklingsplayere, projektorer mv. blev et Crestron rumstyringssystem og et ”simpelt” betjeningspanel installeret, hvor medarbejderne blot skal trykke start eller stop udstilling, så sker resten af sig selv.

Skal vi også hjælpe med at formidle jeres historie?

Har I også brug for at formidle en historie med levende, visuelle gengivelser i høj kvalitet uden det kræver det helt store at styre AV-udstyret? Kontakt AV-Huset og hør mere om, hvad innovativ brug af AV-teknologi kan gøre for jer. Fang os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Du kan læse mere om rumstyring eller andre AV-løsninger.

Se flere museumsreferencer.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.