Museet for Søfart

Museet for Søfart


Infoskærme med oplysninger om åbningstider, events og tilbud.

M/S Museet for Søfart i Helsingør er et specialmuseum, der behandler Danmarks søfart fra 1400-tallet til i dag.

Opgave:

Museet for Søfart ønskede en digital informationsløsning, hvor museets gæster kunne få informationer om museets kommende aktiviteter, åbningstider, igangværende events og busafgange.

Løsning:

Vi placerede to Panasonic monitorer i museets reception, som blev tilsluttet hver deres Onelan player. I restauranten blev der også monteret en Panasonic monitor med tilhørende Onelan player. Museet kan i dag selv lave og styre forskelligt indhold på de tre skærme. F.eks. tilbud, som kun vises i restauranten, og bustider, som kun vises i receptionen.

Den simple software fra Onelan betyder, at medarbejderne selv kan skifte indholdet i de forskellige zoner på skærmene.

Besøg M/S Museet for Søfart.

Brug for infoskærmløsning?

Har I også brug for en løsning til information af jeres kunder eller gæster om alt fra åbningstider til aktiviteter og tilbud? Så kontakt AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk og hør mere om mulighederne med infoskærme.

Du kan også se mere om nogle af de andre AV-løsninger, vi arbejder med som f.eks. digital skiltning.

Se andre museumsprojekter, hvor vi  har stået for AV-leverancen.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores Referenceliste over museer og udstillinger som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.