Team Fog Næstved

Team Fog Næstved


Professionelt LED bandesystem til profilering af sponsorer.

Team Fog Næstved er en professionel basketballklub i Næstved. Holdet spiller sine hjemmebanekampe i Næstved Arena og har generelt en høj tilskuertilslutning.

Opgave:

Basketligaholdet ønskede yderligere styrkelse af oplevelsen ved deres hjemmekampe i Næstved Arena og samtidig en helt tidssvarende mulighed for profilering af deres sponsorer. 

Løsning:

Til løsningen blev valgt et professionelt LED bandesystem i aluminiumskabinetter inkl. alt afviklingsudstyret. 10mm SMD-dioder sikrer den høje billedkvalitet. Systemet er robust og meget simpelt at betjene. Det kan nemt opstilles og nedtages mellem kampene af ganske få personer, noget Team Fog Næstved har glæde af i hverdagen.

Hør mere om LED bandesystemer

Er I også ude efter professionelle måder at profilere jeres sponsorer på? Så tag kontakt til os i AV-Huset på telefon 55774030 eller send os en email på info@av-huset.dk og hør mere om LED bandesystemer.

Se mere om andre AV-løsninger inden for lyd og billede. Og tag et kig på flere af vores referencer til udstillinger, museer etc.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.