Livestreaming af Møns Bank generalforsamling

Livestreaming af Møns Bank generalforsamling


Livestream i professionelt streaming studie

Møns Bank er en af Danmarks ældste banker. Med hovedsæde i Stege og filialer i Næstved, Vordingborg, Præstø og Rønnede servicerer banken over 20.000 erhvervs- og privatkunder fordelt over hele landet.

Opgave:

Grundet Corona-restriktioner skulle Møns Banks årlige generalforsamling foregår virtuelt i år. Derfor ønskede banken en professionel afvikling af generalforsamlingen med live-stream via VP til aktionærerne.

Løsning:

Løsningen blev et professionelt set-up i vores streaming studie i Næstved, hvorfra generalforsamlingen kunne deles med mange uden de var fysisk til stede.

Vi live-streamede generalforsamlingen til VPs site, hvor aktionærerne var inviteret til at se og deltage i afstemning etc.

PowerPoints og diverse indslag, som normalt foregår på en storskærm foran publikum, redigerede vi sammen med diverse taler fra talerstolen, således at det hele blev vist samlet på folks skærme hjemme i stuerne.

For at hjælpe talerne med at kigge mod kameraet, nu de ikke havde et publikum foran sig, havde vi installeret en teleprompter under det ene kamera med generalforsamlingens forskellige indhold. Dermed behøvede talerne ikke kigge ned i deres notater, hvilket kan se distraherende ud, men kunne tale mere spontant med fokus mod kameraet.

Skal vi hjælpe jer med live streaming?

Vil du høre mere om livestreaming og mulighederne for at streame dit arrangement? Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Se andre opgaver, som vores udlejningsafdeling har lavet.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.