Udstyr til live streaming og videooptagelse

Live streaming af diverse events, konferencer, generalforsamlinger osv. er blevet utrolig populær. Du kan nå ud til mange på dit foretrukne medie som fx din hjemmeside, Zoom, Microsoft Teams, YouTube eller Facebook og folk har mulighed for interaktion med dit event via fx kommentarfeltet.

Der er skruet gevaldigt op for kvalitetsniveauet på online events og forventningerne er i dag høje. Hos os kan du leje professionelt live streaming udstyr samt udstyr til videooptagelse som mikrofoner, kameraer, lys, skærm til taler, soundbar osv. Vi går meget op i, at lyd og billeder er i høj kvalitet og vores teknikere er klar til at hjælpe dig, hvis der er behov for det.

Leje af live streaming udstyr

Professionel håndtering

Hos AV-Huset har vi mange års erfaring med udlejning af AV-udstyr samt håndtering af alle aspekter af streaming og videoproduktion. Vi garanterer en professionel håndtering, så du kan koncentrere dig om selve eventet. Det eneste du skal levere, er strøm og internetadgang. Dit event kan være åben for alle eller du kan live streame til et lukket publikum via private links på de sociale medier. Vi kan rådgive dig om valg af platform og muligheder for interaktion.

Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller e-mail info@av-huset.dk for rådgivning og tilbud på leje af live streaming udstyr til dit online arrangement.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udlejning af udstyr til live streaming. Skriv her eller ring på 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Professionelle rammer om din live streaming

Vi har mulighed for at opbygge et streaming-studie på vores adresse i Næstved, som kan danne en professionel ramme om dit online event, men vi kan også levere vores live streaming setup og tekniske ekspertise til dig, hvis streamingen / videooptagelsen skal foregå i jeres egne lokaler eller på et venue.

Er der tale om et hybrid-arrangement, hvor der også er publikum til stede i streaming-lokalet, sørger vi for, at både de fysiske og on-line deltagere får en professionel oplevelse med god lyd, billede og lys. Vi tager ansvar for produktion og afvikling, så du undgår tekniske problemer.

Live eller optagelse

Dit event kan både sendes live eller optages – og derefter redigeres, før det sendes ud. Grafik og titler på fx talere kan også overlægges video streams. Vi designer og udvikler disse grafiske elementer med afsæt i jeres visuelle identitet.

Med et professionelt livestreaming setup hæver vi kvaliteten og sørger fx altid for at klippe imellem flere vinkler under streamen, så seerne hele tiden oplever nye og spændende perspektiver.

Kontakt os for tilbud på live streaming

Lad os stå for alt det tekniske og udstyr til live streaming af jeres næste event. Vi garanterer en professionel produktionsledelse, så du trygt kan fokusere på dit indhold.

Ring på telefon 55774030 eller send en e-mail til info@av-huset.dk.

så er vi klar til at hjælpe dig professionelt i mål med live streaming. Se nogle af vores referencer fra udlejningsafdelingen her nedenunder.