360-graders videokonferenceløsning skjult i bordet

360-graders videokonferenceløsning skjult i bordet

juli 13, 2023

For de lidt mere kræsne er her en anderledes ideokonferenceløsning til det eksklusive mødelokale. En 360-graders videokonferenceløsning, der stilfuldt skjules i bordet, når løsningen ikke er i brug.

Det er et samarbejde mellem Panasonic og designproducenten Arthur Holm, der kombinerer den unikke prisvindende videokonferenceløsning placeret midt i bordet med den prisvindende dynamiske kameralift, der stilfuldt og næsten lydløst trækker kamera og kabel tilbage under en dækplade i bordet i børstet rustfrit stål via en integreret touch-knap, der styrer op- og ned-bevægelsen.

     

Videokonferenceløsning med 360-graders overblik

Videokonferenceløsningen fra Panasonic hedder PressIT360 og har fire integrerede kameraer, der giver et 360-graders horisontalt overblik over lokalet, og syv mikrofoner og unik genkendelsesteknologi, der sikrer, at taleren altid er med i billedet. Det samler folk i et realistisk mødemiljø og samtlige deltagere kan tydeligt se talerens udtryk og gestikulationer, hvilket giver en langt mere naturlig og effektiv mødeoplevelse.

PressIT360 vandt en prestigefyldt iF Design Award 2023.

     

Dynamisk kameralift vinder pris

Den dynamiske kameralift DynamicCL fra Arthur Holm er designet til at skjule bordkameraer, når de ikke er i brug. Kameraliften har integreret kamerastrøm og et USB-C- eller USB-A-kabel til kamera-feedet. USB-kablet trækkes tilbage med kameraet og efterlader bordet fri for kamera og kabel. Op- og nedbevægelsen styres via en integreret touch-knap på enheden.

DynamicCL vandt Best of Show Award på InfoComm 2023 i Orlando i juni måned.

          

Kontakt os

Vil du høre mere om den eksklusive videokonferenceløsning, der er skjult, når den ikke er i brug? Så kontakt os:

Telefon: 5577 4030

Mail: info@av-huset.dk

 

Andre nyheder