AVPro Edge er nyt agentur hos AV-Huset

AVPro Edge er nyt agentur hos AV-Huset

april 20, 2023

AV-Huset er blevet dansk distributør af amerikanske AVPro Edge produkter.

     

AV over IP og andre ”state of the art” distributionsprodukter

AVPro Edge er endnu ikke så kendt i Europa, men de er store i USA og vi spår især deres 2. generation 1Gigabit AV over IP serie stor succes grundet performance, stabilitet og ikke mindst den nemme implementering af hele plug & play løsningen. MXNet giver mulighed for ubegrænsede kilder, skærme, USB-enheder og videovægge og er det perfekte videodistributionssystem.

Anderledes AV over IP

Ser her, hvad der gør MXNet fra AVPro Edge anderledes.

Ud over AV over IP leverer AVPro Edge mange andre ”state of the art” produkter med distribution af nyeste formater – end-to-end HDbaseT, 8K (verdens første!) switch, HDMI kabler af absolut højest tænkelige kvalitet specielt udviklet til Pro AV, videowall processorer mv.

10 års produktgaranti

Der tilbydes hele 10 års garanti på de driftssikre produkter fra ProAV Edge.

Del af SDVoE alliancen

AVPro Edge er en del af SDVoE alliancen, et nonprofit-konsortium af teknologiudbydere, der samarbejder om at standardisere indførelsen af Ethernet til at transportere AV-signaler i professionelle AV-miljøer.

     

Hør mere om produkterne og vores samarbejde med AVPro Edge

”Vi har i et stykke tid været på udkig efter en AV over IP løsning, der kan leve op til vores krav om høj kvalitet, stabil drift, nem implementering og ikke mindst korte leveringstider. Løsningen fandt vi i USA og vi ser meget frem til samarbejdet med AVPro Edge”, fortæller Produktchef René Lovén hos AV-Huset.

Vil du høre mere om AV over IP og de andre produkter fra AVPro Edge?

Kontakt os på telefon 5577 4030 eller send en mail til info@av-huset.dk.

Er du forhandler, skal du kontakte Produktchef René Lovén på mobil 2542 7136 eller sende ham en mail på renel@av-huset.dk.

Læs mere om amerikanske AVPro Edge og deres produkter.

Se alle vores agenturer her.

Andre nyheder