Elegant spritdispenser med 10 liter beholder

Elegant spritdispenser med 10 liter beholder

juni 11, 2020

Efter Corona pandemien er der sket radikale skift i vores adfærd. God håndhygiejne er kommet i fokus alle vegne som et parameter til at begrænse smitterisiko.

God håndhygiejne med stil

Men glem alt om de små plastikflasker med håndsprit, der står mere eller mindre tomme mange steder. Gør det i stedet med stil! Den stilfulde spritdispenser fra rAVnD er udstyret med en stor spritbeholder til flydende sprit på hele 10 liter, som giver op til 8.000 doseringer (ved 1,2 ml – kan justeres) inden genopfyldning. Den er berøringsfri via fotocelle og udstyret med drypbakke, så den ikke sviner på gulvet. Her følges funktionalitet, kvalitet og design ad.

     

Spritdispenseren findes også som vægmodel og en børnemodel i mindre størrelse.

OBS! Mange døjer i øjeblikket med eksem og tørre hænder pga hyppig håndvask. Men vidste du, at håndsprit faktisk er mere skånsom end håndvask med vand og sæbe? Og samtidig er håndsprit mere effektiv over for mikroorganismer. Hvis hænderne ikke er meget snavsede, kan man derfor med fordel bruge håndsprit. Håndsprit er baseret på alkohol og tilsat glycerol, der tilfører huden fedtstof i stedet for at affedte den. Og selvom man har en rift i huden og det svier, så tager huden ikke skade af det.

     

Lækker finish – tilpasset jer

Alt materiale er i høj kvalitet i et stilfuldt pulverlakeret stålkabinet, der er nemt at tørre af og vedligeholde. Leveres som standard i mørkegrå, sort eller hvid i en mat finish, men kan leveres i valgfri RAL farve ved bestilling af mindst 5 enheder ad gangen mod en mindre merpris.

Til indendørs brug.

230 V strøm. Leveres som standard med 100 cm ledning.

Højde x bredde x dybde: 123 x 26 x 27 cm (standardmodel) / 82 x 26 x 27 cm (børnemodel) / 66 x 26 x 25 cm (vægmodel).

Vægt: ca. 30 kg (standardmodel) / ca. 23 kg (børnemodel / ca. 15 kg (vægmodel). Alle uden sprit.

Spritmængde: 10 liter (standard- og børnemodel) / 5 liter (vægmodel).

Aftale om håndsprit til dispensere

Vi har indgået aftale med Nordkemi Danmark om levering af håndsprit til dispenserne. Spritten leveres i 5 liter dunke med 70% flydende sprit. Hvis I ønsker det, kan I tilslutte jer denne aftale, der giver en yderst favorabel driftsøkonomi. Kontakt os for yderligere info herom.

Dispenseren kan leveres med jeres eget firmanavn/logo mod en mindre merpris.

Logo, speciel RAL farve samt væg- og børnemodel er specialbestillinger.

     

Interesseret i en demo?

Få en demo af de nye spritdispensere, så I bedre kan fornemme deres finish og smarte design, den nemme vedligeholdelse samt det eksklusive indtryk de efterlader hos brugerne i en verden, hvor god håndhygiejne og spritdispensere er blevet et vigtigt parameter til at holde smitterisiko nede.

Kontakt os for demo og priser på den nye spritdispenser med 10 liter spritbeholder fra rAVnD.

Telefon 5577 4030

Email info@av-huset.dk

Se også spritdispenser med 21″ skærm, stereolyd og 5 liter spritbeholder.

Andre nyheder