Spritdispenser – med skærm, lyd og 5 liter beholder

Spritdispenser – med skærm, lyd og 5 liter beholder

maj 27, 2020

Efter COVID-19 udbruddet er der sket radikale skift i vores adfærd. Fokus er i den grad rettet mod håndhygiejne i det offentlige rum og information. En tendens der er kommet for at blive.

   

Ny kontaktfri spritdispenser

Derfor har vi nu kombineret disse to ting i en ny kontaktfri spritdispenser med skærm og stereo lyd fra rAVnD. En elegant løsning i høj kvalitet, der kan bruges alle steder, hvor mennesker mødes – hoteller, museer, virksomheder, shopping centre, skoler, restauranter, fitness centre, forlystelsesparker, lufthavne etc.

   

Stor beholder sikrer lang drift

Dispenseren er udstyret med en stor spritbeholder på 5 liter, som giver ca. 3.000 doseringer (ved 1,7 ml – kan justeres) inden genopfyldning. Så den løber ikke tør hele tiden, som de små manuelle spritflasker man ser stå tomme mange steder. Dispenseren er kontaktfri via fotocelle og udstyret med drypbakke, så spritten ikke drypper ned på gulvet. Kan anvendes med både flydende sprit og gel. En indikatorfunktion lyser rødt i god tid, inden beholderen skal fyldes op igen.

   

Brug skærmen til både information og reklame

Dispenseren har en indbygget 21” skærm og stereo lyd. Kan vise video og billeder samt gengive lyd direkte fra et USB stick, men kan også integreres med nogle infosystemer, så det digitale budskab kan distribueres ud til flere skærme samtidigt. Skærmen fanger folks opmærksomhed, så brug den også til reklame eller anden information – I skifter nemt selv indholdet. Skærmen har en god lysstyrke og er udstyret med hærdet glas for god sikkerhed og er vandtæt foran.

Dispenseren kan leveres med jeres eget logo mod en merpris.

Alt materiale er i høj kvalitet i et stilfuldt metalkabinet, der er nemt at tørre af og vedligeholde. Leveres på fod, men kan også leveres til vægophæng. Løsningen kører på strøm. Senere på året lanceres en batteriversion, så dispenseren også kan bruges, hvor der ikke er adgang til strøm.

   

Aftale om sprit til dispensere

Vi har indgået aftale med Nordkemi Danmark om levering af sprit til dispenserne. Leveres i 5 liter dunke med 85% sprit med gel eller 70% flydende sprit. Hvis I ønsker det, kan I tilslutte jer denne aftale, der giver en yderst favorabel driftsøkonomi. Kontakt os for yderligere info herom.

Interesseret i en demo?

Få en demo af den nye spritdispenser med skærm og lyd, så I bedre kan fornemme dispenserens finish og smarte design, den nemme vedligeholdelse samt det eksklusive indtryk brugerne får i en verden, hvor håndhygiejne og spritdispensere er blevet et vigtigt parameter til at holde smitterisiko nede.

Kontakt os for demo og priser på den nye spritdispenser fra rAVnD.

Telefon 5577 4030

Email info@av-huset.dk

Se også spritdispenser i eksklusivt design med 10 liter spritbeholder.

Andre nyheder