Kast mikrofonen og start en debat

Kast mikrofonen og start en debat

juni 3, 2019

Catchbox er verdens første bløde, trådløse mikrofon, som du kan kaste ud til mødedeltagere for at starte en debat. Det gør kurser, konferencer og gruppearbejde meget sjovere og den får deltagerne til at tale, dele idéer og diskutere emner.


 

Sjov mikrofon bryder isen

Det kan være svært at få sine tilhørere engageret. Normale mikrofoner er ofte langsomme og besværlige at sende rundt ved spørgsmål fra salen. De kan hurtigt slå flowet i en debat i stykker. Derfor kan vi nu præsentere Catchbox. Den nye farverige mikrofon er nem at bruge og den er god til at bryde isen, når den kastes rundt til en gruppe personer. Den kan bruges til mange forskellige typer events – fra store konferencer til forelæsninger på universitetet eller firmaarrangementer.

Nyt banebrydende design

Catchbox er en kombination af innovativ produktdesign og state-of-the-art audio teknologi. Du får en professionel mikrofon med en exceptionel lyd, selv når der ikke tales direkte ind i mikrofonen. Samtidig fornemmer mikrofonen bevægelse, så der midlertidigt slukkes for lyden, når den kastes, gribes eller tabes. Den kommer i en speciel skumindpakning, hvor det yderste materiale nemt kan udskiftes ved slitage.

Catchbox Lite rækker 30 m og dækker 1-100 personer. Mikrofonen fås også op til 1.000 personer eller over 2.000 personer. Den fås i fem farver, men kan også leveres i specialfarver og med eget logo.

Læs mere om den nye mikrofon fra Catchbox.

Priser fra 4.100 kr. ekskl. moms.

Interesseret i den nye mikrofon?

Kontakt os på telefon 5577 4030 eller info@av-huset.dk.

      

      

Andre nyheder