Panasonic præsenterer mest bæredygtige projektor til dato

Panasonic præsenterer mest bæredygtige projektor til dato

maj 1, 2024

Nu kommer Panasonics hidtil mest miljøvenlige LCD-projektor på markedet. MZ882-serien har både høj lysstyrke og forbedret effektivitet samtidig med, at den har genanvendelige komponenter og fokus på holdbarhed og omkostningseffektivitet. Panasonic arbejder på at gøre alle deres produkter så bæredygtige som muligt og den nye projektorserie er et vigtigt skridt på rejsen.

Den nye projektorserie består af tre modeller med lysstyrker op til 8.200 lm og er ideel til uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser, der ønsker at kombinere visuel kvalitet med bæredygtighed.

Genanvendelige materialer og komponenter

MZ882-serien skiller sig ud ved at bruge genanvendlige materialer—10% af projektorens hovedenhed er lavet af genbrugt resin, og mange af dens komponenter er genanvendelige. Dette mindsker spild ved også at reducere mængden af emballage og tilbehør. Projektoren er designet til at spare energi, hvilket ikke kun reducerer omkostningerne, men også CO2-udledningen, som er en stor gevinst for miljøet.

MZ882 er et led i Panasonics langsigtede mål om at gøre alle deres produkter mere bæredygtige. Ved at skifte til denne model kan virksomheder og organisationer nedbringe deres energiforbrug, affald og CO2-aftryk.

Designet til at spare energi

Projektoren er udstyret med avancerede funktioner for at forbedre billedkvaliteten og reducere energiforbruget. For eksempel har den lysstyrker på op til 8.200 lm, en intelligent startfunktion, der aktiveres ved signaldetektering for at undgå unødvendig drift, samt et ECO-filter, der kan vaskes og genbruges to gange, mens vedligeholdelse af lyskilde og filter anbefales ved 20.000 timer.

Fremragende billedkvalitet og øget miljøansvarlighed

Med optimalt afbalancerede farver og lysstyrke leverer MZ882-serien skarpe og detaljerede billeder selv i lyse rum takket være teknologier som Dynamic Contrast, der forbedrer kontrasten, og Detail Clarity Processor 4, som giver en forbedret følelse af klarhed.

MZ882-serien byder også på funktioner, der gør arbejdsdagen lettere, som støjsvag drift på 27 dB og understøttelse af Widescreen 21:9-billedformater, hvilket er ideelt til mødelayout og visning af dokumenter side om side. Desuden tilbyder serien seks forskellige objektiver for fleksibel projektion til ethvert layout.

Hør mere om Panasonics mest bæredygtige LCD-projektor

Denne projektorserie vil være tilgængelig i Q2 2024, hvilket gør den til en attraktiv løsning for enhver virksomhed eller organisation, der ønsker at kombinere fremragende billedkvalitet med øget miljøansvarlighed.

Læs mere om Panasonics nye projektorserie PT-MZ882.

Kontakt os for at høre mere om den mest bæredygtige LCD-projektor fra Panasonic til dato – ring på telefon 5577 4030 eller skriv til info@av-huset.dk.

Hvis du er forhandler, kan du kontakte produktchef René Lovén på mobil 25427136 eller mail renel@av-huset.dk

Andre nyheder