Unikke projektionsmuligheder med nyt spejl

Unikke projektionsmuligheder med nyt spejl

oktober 14, 2016

Dynamic Projection Institute fra Østrig har valgt AV-HUSET A/S som distributør og partner i Danmark.

De har udviklet ”the Mirror Head”, som er en unik spejlløsning, der monteres foran projektoren og åbner op for helt fantastiske projektionsmuligheder.

Statisk projektion hører fortiden til. Rejsen ind i en ny visuel oplevelse begynder her!

The Mirror Head

Med denne add-on feature til din projektor får du en helt unik spejlløsning, der baner vejen for hidtil usete projektionsmuligheder. The Mirror Head er ikke blot en ny ”gadget”, men giver bogstavelig talt din projektor vinger, så du kan udnytte dens potentiale fuldt ud. The Mirror Head passer til næsten alle typer projektorer og er nem at montere. Du kan bruge enhver genstand eller ethvert sted i rummet til at ”spille på” og projicere alt fra billeder, video og tekst, som kan flyttes hurtigt eller langsomt rundt fra en overflade til en anden. Det giver helt vanvittige effekter og muligheder.

Se eksempler på systemets fantastiske muligheder:
http://www.dynamicprojection.com/applications/

The Mirror Head kan bruges i butikker, på museer, til produktpræsentationer, i showrooms, på udstillinger, i lobbyen, i shopping centre osv. Kun fantasien sætter grænser for spejlløsningens anvendelsesmuligheder.

Prøv også at se denne video, som går verden rundt i øjeblikket på de sociale medier. Her bliver malerierne levende i et kunstgalleri!
http://www.dynamicprojection.com/skullmapping-gallery-invasion/

Skal vi hjælpe dig med at løfte dine præsentationer til en ny visuel oplevelse, der bliver lagt mærke til? Som distributør og partner i Danmark er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon +45 5577 4030 eller info@av-huset.dk.
 

                   

Andre nyheder