Wakeup Copenhagen

Wakeup Copenhagen


Check-in og receptionsskærme til hotel

Wakeup Copenhagen er smarte lavprishoteller med et lækkert design og en unik beliggenhed i centrum af København og Aarhus. Hotelkæden er ejet af Arp-Hansen Hotel Group.

Opgave:

Til Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade ønskede Arp-Hansen Hotel Group touch skærme til check-in og receptionsskærme, som skulle kunne justeres i højden og drejes, så det er muligt at anvende skærmene i flere positioner. Alle skærmene skulle være baseret på professionel drift med 24/7 tilgængelighed og fremstå i et elegant design, som er enkelt at rengøre, så de forbliver pæne.

Løsning:

AV-Huset har stået for leverance og den fulde installation af check-in og receptionsskærme til Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade.

Skærmløsning til Business Center / Reception

Til receptionsområdet har vi valgt de stilfulde receptionsskærme, som vi har udviklet i samarbejde med designproducenten Arthur Holm. Skærmene er i Full HD og 22” med drejefod i rustfrit stål fastgjort i bordpladen. Alle kabler for tilslutning til PC etc. er skjult i foden for at tilsikre et pænt arbejdsområde i receptionen.

For at skabe et korrekt arbejdsmiljø ved receptionsskranken kan skærmene justeres i højden, vippes 20 grader og drejes 70 grader til begge sider, så det er muligt at anvende skærmene i flere positioner. Skærmene har – som de eneste på markedet – ligeledes elektrisk hæve-/sænkefunktion med 10 cm vandring og betjeningsknapper op/ned i skærmens kabinet.

Wakeup Copenhagen og Arp-Hansen Hotel Group logoer er indgraveret i skærmenes aluminiums kant.

Se mere om den elegante justérbare receptionsskærm fra Arthur Holm, der helt kan tilpasses jeres behov og designønsker.

Skærmløsning til check-in

Til check-in af hotellets gæster er valgt flotte touch skærme i Full HD fra Arthur Holm. Kabinettet er lavet i mat aluminium med afrundede hjørner og monteret på en specialfod, så det er muligt at vippe og anvende skærmene i flere positioner. Panelet er multi-touch med hærdet glas med en elegant sort kant bag glasset, der giver disse designskærme et eksklusivt look.

Wakeup Copenhagen og Arp-Hansen Hotel Group logoer er indgraveret i skærmenes aluminiums kant.

Brug for elegante AV-løsninger til jeres hotel?

Har I også brug for av-løsninger, hvor fokus er på kvalitet og design? Så kontakt os på telefon 55774030 eller mail info@av-huset.dk for en snak om de mange muligheder, vi kan tilbyde til hoteller.

Eller tag et kig på nogle af de av-løsninger, vi arbejder med.

Du kan også se andre hotelprojekter her.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores Referenceliste over museer og udstillinger som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.