Store færdselsdag for 9. klasser

Store færdselsdag for 9. klasser


Lyd til udendørs trafikarrangement for unge

Hvert år afholder Sydsjælland & Lolland-Falsters Politi og Næstved Kommune store Færdselsdag for ca. 900 unge mennesker fra kommunens 9. klasser. Der bliver talt med trafikofre, hørt hvordan man undgår ulykker, trænet blinde vinkler og meget mere.

Opgave:

Ulykkesstatistikken viser, at det netop er elever i 7.-9. klasse, der kommer mest til skade i trafikken. Arrangementet er en del af Næstved Kommunes trafikstrategi og har til formål at hjælpe unge med at træffe de rigtige beslutninger i trafikken. Det er derfor vigtigt, at alle kan høre og følge med i diverse oplæg og gennemgang af arbejdsgangen ved færdselsuheld osv.

Løsning:

For at sikre, at alle elever kan følge med i bl.a. simuleringen af et færdselsuheld med livesending mellem politiradio, ambulance og 112, sørger vores udlejningsafdeling for at sprede lyden som et tæppe over hele pladsen med flere højttalere og en trådløs mikrofon til politimanden, der guider eleverne gennem dagens arrangement.

Brug for AV-udstyr til jeres arrangement?

Lyd er en vigtig del af oplevelsen. Skal vi også hjælpe dig med at få budskabet helt ned på bageste række? Hos os får du både professionelt lydudstyr og teknisk rådgivning, hvis der er behov for det. Du kan se mere om at leje højttalere og leje mikrofoner.

Kontakt os på telefon 55774030 eller info@av-huset.dk

Se andre referencer fra vores udlejningsafdeling.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.