Leje af højtalere og andet lydudstyr

God lyd er en af de afgørende faktorer for et vellykket arrangement. Så det er vigtigt, at budskaberne eller musikken når helt ned på bagerste række. Samtidig skal det ske på en måde, så ingen skænker selve afviklingen en tanke.

Med mange års erfaring i AV-branchen kan vi tilbyde stor ekspertise indenfor leje af højtalere og andet professionelt lydudstyr til møder, messer, generalforsamlinger og større events. Hos os kan du leje alt fra mødehøjtaleren i det lille lokale til Linearray højtalersystemer til store arrangementer. Ved særlige behov kan vi skræddersy en løsning til dig og hjælpe dig igennem alle faser, så du kan føle dig i sikre hænder, når du lejer højtalere og AV-udstyr hos os.

Lydudstyr fra førende producenter

Vi benytter kun lydudstyr i høj kvalitet som højtalere, mixere og forstærkere fra markedsførende producenter som Sennheiser, Yamaha, Martin Audio osv. Og vi kontrollerer løbende vores udstyr, så du altid kan være sikker på, at det er i orden og fremstår pænt ved leje af højtalere og andet AV-udstyr.

Vi har selvfølgelig lydudstyr til både indendørs og udendørs brug og du kan vælge imellem flere produkter i forskellige prisklasser alt efter dit behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på leje af højtalere og andet AV-udstyr. Skriv her eller ring på 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Leje af aktive eller passive højtalere

Hos AV-Huset kan du leje både aktive og passive højtalere.

En aktiv højtaler har indbygget forstærker og er især god til mindre og mellemstore arrangementer. Det er mest praktisk for de fleste og den er nem at slutte til og bruge.

En passiv højtaler kræver en ekstern forstærker, men vejer mindre og er dermed nemmere at placere samtidig med, at du er fritstillet i forhold til valg af forstærker. Den er praktisk ved større arrangementer.

Teknisk assistance

Du kan vælge at hente udstyret hos os og stå for arrangementet selv. Men vi kan også tilbyde at levere, opsætte og afhente det lejede udstyr, ligesom vores erfarne teknikere kan stå for hele den tekniske afvikling og sikre, at alt forløber og fungerer som det skal.

Det er vores erfaring, at jo større arrangementet er, desto mere kompliceret bliver teknikken. Derfor kan det være en god idé at overlade de tekniske udfordringer til os ved leje af højtalere til større arrangementer.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for at leje højtalere og andet AV-udstyr til et arrangement, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Sammen finder vi frem til den løsning, der bedst dækker jeres behov.

Telefon: 55774030

E-mail: info@av-huset.dk