Leje af mikrofon til foredrag, møder og større events

AV-Huset har et stort udvalg af professionelle mikrofoner, der egner sig til forskellige opgaver som konferencer, foredrag, koncerter, sportsarrangementer og generalforsamlinger.

Ved leje af mikrofon kan du bl.a. vælge mellem trådløse mikrofoner, kablede mikrofoner, clips og headset mikrofoner, panelmikrofoner, stilk-mikrofon til talerstol og high-end vokal mikrofoner fra førende producenter som fx Sennheiser og Bosch.

Professionelt AV-udstyr

Vi benytter kun professionelle mikrofoner i høj kvalitet fra markedsførende producenter og vi tjekker løbende vores udstyr, så du altid kan være sikker på, at det er i orden og fremstår pænt ved leje af mikrofoner og andet AV-udstyr.

Skal vi også hjælpe dig med leje af mikrofoner til dit arrangement? Ring på telefon 55774030 eller send en email til info@av-huset.dk, så garanterer vi dig en professionel lydløsning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på leje af mikrofoner. Udfyld formularen eller ring til os på telefon 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Valg af korrekt mikrofon

En mikrofon er en vigtig del af lydproduktionen og det er derfor afgørende, at man vælger den korrekte mikrofon til den konkrete opgave.

Om det er et foredrag, et motionsløb eller en koncert, er det vigtigste at publikum får en god oplevelse og kan høre budskaberne klart og tydeligt uanset om de sidder på forreste række eller bagerst i salen.

Er du i tvivl om, hvilken mikrofontype, der skal bruges til dit arrangement? Så er vi naturligvis klar med råd og vejledning. Vi har mere end 30 års erfaring fra AV-branchen med leje af mikrofoner og andet AV-udstyr, såsom leje af storskærm, leje af projektor osv. Du skal blot beskrive dit arrangement, så finder vi den rigtige mikrofonløsning til dig

Brug for teknisk assistance?

Du kan vælge at hente AV-udstyret hos os og stå for arrangementet selv. Du får selvfølgelig altid en grundig vejledning i brug af mikrofon og udstyr, så du føler dig tryg, når du går herfra. Men vi kan også tilbyde at levere, opsætte og afhente det lejede udstyr, ligesom vores erfarne teknikere kan stå for hele den tekniske afvikling og sikre, at alt forløber og fungerer som det skal under dit arrangement. Det er helt op til dig.

Kontakt vores Udlejningsafdeling og få et uforpligtende tilbud på leje af mikrofoner og andet AV-udstyr.

Telefon: 55774030
E-mail: info@av-huset.dk