Indendørs LED storskærme er et attraktivt alternativ til projektorer

LED skærme har i årevis været brugt udendørs, men løsningerne har været dyre og opløsningen ringe. Derfor er det ikke brugt ret meget indendørs. Men forbedret teknologi med mindre pixels og faldende priser gør nu, at tiden er moden til, at LED rykker indendørs som alternativ til projektorer og skærmvægge.

Vi kan bl.a. tilbyde indendørs LED storskærme fra 110” og op til 220”, der kan bruges i lokaler med plads op til 300 personer. Disse LED storskærme er fra kinesiske Absen, der er en af markedslederne på LED.

Bemærk, at du også kan leje storskærme.


De professionelle LED skærme er ideelle i mellemstore og store mødelokaler, konferencesale, auditorier, klasselokaler, udstillingssale etc. En justerbar lysstyrke, skarpere farver og en mørkere sort sikre spektakulære og levende billeder hele tiden. Hvor lys ofte skaber store udfordringer for en almindelig projektor, er det her uden betydning, om der er lyst eller mørkt i lokalet.

Levetid på op til 100.000 timer

Derudover har LED skærmene en ultra-lang levetid på op til 100.000 timer sammenlignet med f.eks. laserprojektorer, der typisk kan tilbyde omkring 25.000 timers drift. Samtidig slipper I for støj fra blæseren i en projektor og for at danne skygger på lærredet, når I står og laver præsentationer.

LED skærmene fra Absen har mange installationsmuligheder som fx væghængt, hvor skærmen monteres direkte på væggen, eller hængende fra loft. Vi kan også lave en gulvmonteret skærm eller den kan installeres på en mobil stander.

     

Se produktspecifikationer.

Læs mere om LED storskærme.

Kontakt os på telefon 5577 4030 eller mail info@av-huset.dk, hvis du vil høre mere om fordelene ved en LED skærm i dit lokale.

Forhandler? Kontakt René Lovén på mobil 2542 7136 eller mail renel@av-huset.dk

Du kan også udfylde formularen i højre side, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Udendørs LED skærme

Søger du udendørs LED skærme, så klarer vi også det. En udendørs LED skærm vil stå krystalklart selv ved dårlige lysforhold eller i direkte sollys og skærmen kan bygges op som byggesæt alt efter ønsker og størrelser. Kontakt os for en snak om de forskellige muligheder.

 

Referencer:

 
Harboes Bryggeri A/S
 
FNs Udviklingsprogram i Liberia