Nye oplevelser med touch funktion

Når møde- eller undervisningslokalet skal indrettes i dag er touch skærme et spændende alternativ, hvor præsentationen ikke blot vises på en passiv skærm eller projektor. Med skærme i mange størrelser er det muligt at passe løsningen ind rigtig mange steder og touch funktionen gør en traditionel præsentation til en interaktiv og inspirerende oplevelse med dens mange muligheder for tilkobling til mobile enheder. Touch skærme med LED-teknologi er gennem de senere år blevet i en kvalitet, hvor billede og funktionalitet går op i en højere enhed. Udover et flot og stilrent design vil klare fordele i rum med stort lysindfald gøre sig gældende, så det stadig er muligt at opnå et kontrast- og detaljefyldt billede.

Vi skræddersyr løsningen efter dine behov

Skærmene kan kombineres med masser af tilbehør som indbygget PC, original soundbar og motoriseret vægmonteret hejs, som tilgodeser de ofte mange forskellige brugere. Den medfølgende software giver mulighed for at bruge skærmen som et traditionelt whiteboard, ligesom der kan skrives oven i en præsentation, hvor mødedeltagerne aktivt kan komme med input, der med fordel kan gemmes til senere brug. Vi tilbyder naturligvis undervisning i det nye udstyrs mange muligheder.

Du er også velkommen til at komme forbi og prøve en touch skærm live i vores showroom.

Vi har hjulpet kunder som Arresø Skole, RESC og Ingelby Farma & Forrest med touch skærmløsninger. Har du et projekt, som vi skal hjælpe dig med?

Kontakt os og hør mere om de spændende muligheder med touch skærme.

 

Referencer:

 
Næstved Kommune
 
Harboes Bryggeri A/S
 
Steel House Copenhagen