Moderne teknik møder klassisk arkitektur

I dag ønsker mange at anvende kirkerummet til forskellige formål som gudstjeneste, film, foredrag, koncerter med mere. Vi kender mulighederne og kan installere AV-løsninger med respekt for rummet. Lad vores konsulenter rådgive og vise de muligheder der er, når moderne teknik skal mødes med klassisk arkitektur.

AV-Huset har mere end 30 års erfaring med levering og installation af lyd og billede i kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lægger vægt på at levere brugervenlige kvalitetsløsninger, som tilpasses rummets arkitektur. Vi kan rådgive og guide jer rundt i de mange AV-muligheder og kommer gerne forbi til et møde, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og behov for f.eks.:

  • Højttalersystemer, teleslyngeløsninger, forstærker og mikrofonanlæg
  • Projektions- og lærredsløsninger
  • Digitale infoskærme, informationssystemer og software
  • Overvågningskamera og skærme
  • LED, udendørsskærme og skærmpyloner
  • Spritdispensere til afspritning af hænder

Læs mere om når kirkerum bliver til multirum.

AV-Huset har egne installationsteknikere og programmører og tilbyder fulde vedligeholdelseskontrakter og servicetilkald på vores løsninger. Desuden har vi en udlejningsafdeling, hvor der er mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer.

God lyd sikrer oplevelsen

Det vigtigste ved en prædiken er, at tilhørerne kan høre den klart og tydeligt. Vi har løst problemer med taleforståelse i en lang række kirker over hele Danmark. Med unikke retningsbestemte højttalere kan vi målrette lyden individuelt i hele kirkerummet. Når vore teknikere har beregnet, hvor højttalerne skal monteres, kan de slanke højttalere indfarves, så de bliver næsten usynlige i rummet. Er der eksisterende kabler, bliver disse naturligvis genbrugt, hvis det er muligt.

En effektiv information

Infoskærme er ideelle til at orientere om arrangementer foran kirken, i våbenhuset eller som salmetavler i kirkerummet. Opdateringer til infoskærmene sendes fra et sted til en eller flere skærme i kirken eller hele sognet, hvor aktiviteter og gudstjenester skal præsenteres.

Lydanlæg
Infoskærme
Digital signage
Rumstyring
Specialløsninger
Spritdispensere

Vi arbejder ud fra en filosofi om at levere brugervenlige kvalitetsløsninger med respekt for æstetik og design. Betjeningen skal være nem og enkel, så alle brugere kan tilgå udstyret uden problemer. Kontakt os og hør om de mange muligheder. Så finder vi den optimale løsning, der passer til netop jeres projekt.

Her nedenunder kan du se et lille udpluk af referencer fra kirker eller gå til referenceoversigten.

 

Referencer:

 
Islev Kirke
 
Emmauskirken