Skab oplevelser og omsætning med digital skiltning

Digital skiltning, infoskærme, videovæg, digital signage eller instore TV – kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at de er yderst effektive til at skabe synlighed, stemning og kundeoplevelser. Og netop oplevelser for kunderne er en af de vigtigste faktorer i fremtiden.

Digital Signage eller digital skiltning bruges typisk til branding, information og underholdning. Der er store fordele ved digitale skilte / videovægge i forhold til traditionelle statiske skilte, som f.eks. evnen til at opdatere indholdet nemt og hurtigt og på afstand over nettet – i samspil med jeres andre både online og offline kanaler, så der skabes en helhedsoplevelse for kunden.

Digital signage kan bruges over alt

Vores videovæg- og infoskærmløsninger kan tilpasses og kombineres til uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Branding af din virksomhed, informationer til kunder/borgere/gæster eller visuelle oplevelser og underholdning. Kun fantasien sætter grænser – og I får mulighed for aktivitet via skærmene selv efter lukketid.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på digital skiltning. Skriv til os eller ring på telefon 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Brugervenlig og fleksibel løsning

En digital signage løsning består af en eller flere skærme, der kan sættes sammen i alle størrelser og på alle leder og kanter. Skærmene fås med ultra tynde rammer og næsten usynlige samlinger. Dertil kommer en media player, som er en computer-enhed der styrer skærmen(e). Media playeren tilgås og styres via et webinterface, hvori I nemt kan redigere indhold og layout – vi giver jer en grundig undervisning.

Skærmen deles op i zoner og kan vise alt fra tekst, billeder, video, animationer, HTML til et TV signal etc. eller hele skærmvæggen kan anvendes som et stort billede. Indholdet på skærmen kan tidsstyres, så det ønskede indhold bliver vist på de rigtige tidspunkter. Playeren kan ligeledes indstilles til at tænde og slukke skærmen / videovæggen efter behov. Systemet er nemt at bruge og meget fleksibelt, så det senere kan udvides til flere skærme og playere, hvis behovet opstår.

Vis billeder og video døgnet rundt

Hvor én zone er nok, kan man spare udgiften til signage playeren. Panasonic tilbyder pro skærme med indbygget USB Media Player til 24/7 drift. En nem løsning i høj kvalitet, der er ideel alle steder, hvor man vil vise forskelligt indhold som billeder og video på en skærm døgnet rundt.

Eller hør om Panasonics LinkRay-teknologi, hvor LED-lyskilder som skærme i fx butikken eller på museet sender data til kundernes smartphones. Kunderne kan således via en app hente f.eks. informationer eller rabatkoder direkte på deres smartphone.

Skræddersyet pylon øger købsoplevelsen

En digital signage pylon med skærmstørrelser fra 32” til 65” er også en god og fleksibel måde at øge synligheden og den personlige købsoplevelse på. Pylonen skræddersyes til jer med fx hjulsæt, så I kan placere den efter behov. Vælg evt. en touch skærm, så kunden kan klikke sig frem til forskellige informationer eller måske forstærker og højttalere, så lyde eller musik sørger for den rette stemning. 

Pylonen fås også med trådløs wifi, web cam, beskyttelsesglas m.v. Så der er mange muligheder. Og I kan få den i lige den farve, I ønsker. Indholdet på skærmen kan I nemt selv styre – vi sørger for en grundig undervisning.

Unikke visuelle oplevelser med spejlløsning

Du kan også skabe unikke visuelle oplevelser med Mirror Head, som er en unik spejlløsning til projektorer. Den åbner op for hidtil usete projektionsmuligheder på vægge, gulve og alle genstande.

Læs mere om the Mirror Head.

Skal vi hjælpe jer med digital skiltning?

AV-Huset leverer alt i digital skiltning til indendørs og udendørs brug og vi har løst opgaver for kunder som Kähler Design, Ecco, Harboe Bryggeri og København Zoo. Vores løsninger som infoskærme og videovægge er brugervenlige, driftssikre og robuste fra markedets førende producenter. Også interaktive løsninger.

Kontakt os, så finder vi den optimale løsning for jer – uanset om det drejer sig om at øge synligheden, skabe en helhedsoplevelse eller tilbyde kundeoplevelser.

Telefon: 55774030

E-mail: info@av-huset.dk