Ny innovativ og justérbar skærm til mødebordet

Ny innovativ og justérbar skærm til mødebordet

januar 22, 2024

I den eksklusive ende af skalaen præsenterer Arthur Holm nu en ny innovativ skærm til mødebordet – DB3. De innovative skærme er designet, så de kan justeres og indstilles af hver enkel mødedeltager rundt om bordet. Selve skærmen er state-of-the-art og når de ikke er i brug, skjules de elegant i mødebordet.

Bedre ergonomisk løsning for mødedeltagerne

Skærmen kommer lodret op af bordet og glider lydløst ned mod brugeren med op til 25 graders hældning oven på mødebordet. Brugeren kan stoppe bevægelsen og fastgøre positionen i den ønskede vinkel. Skærmene er således ergonomisk komfortable for mødedeltagerne, der sidder omkring bordet.

Stilen er elegant og tidløs i aluminium og glas med et 21,5″ LCD industrielt displaypanel. Skærmene er energibesparende og AHlink-appen giver intuitiv justering ved montering og i hele skærmens levetid.

Skærmen leverer 2/DVI HDCP-kompatible indgange, og bevægelserne styres med berøringsknapper på skærmens front, af RS-422 eller via den trådløse app: AHlink.

Oplev DB3 skærmen på ISE 2024

Du kan opleve den nye DB3 skærm live på ISE 2024 i Barcelona fra 30. januar til 2. februar, hvor du finder Arthur Holm i hal 3 på stand 3P100.

Vil du høre mere om den nye justérbare skærm, kan du kontakte os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk.

Læs mere om designproducenten Arthur Holm med de danske rødder og den nye DB3 skærm til mødebordet.

Se andre Arthur Holm produkter.

Andre nyheder