Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord


Opgradering af AV i konference- og mødelokaler

Vejlefjord har i mere end 120 år ligget smukt placeret mellem Vejle og Horsens. Grundlagt i år 1900 som Danmarks første tuberkulosesanatorium og med tiden udviklet sig til et hotel med flotte konferencefaciliteter og 116 værelser. Hotellet er også kendt for deres store spa- og wellnessafdeling med termiske bade og thalasso spa. Den skønne park og de oprindelige kurveje trækker tråde til Vejlefjords meget veldokumenterede historie, som ligger til grund for hotellets DNA.

 

Opgave:

Hotel Vejlefjord ønskede en opgradering af AV-udstyret i deres konferenceafdeling, så løsningen ville blive mere tidssvarende og have en ensartet og brugervenlig tilgang for både personale og gæster.

Løsning:

AV-Huset har stået for rådgivning og opgradering af hele AV-løsningen i konferenceafdelingen på Hotel Vejlefjord inkl. installation, den fulde programmering inkl. det grafiske layout for betjeningspanelerne, indregulering af systemerne og test. Vi har lagt stor vægt på et flot design, som matcher de smukke lokaler.

Løsningerne er lavet med en helt identisk tilgang til udstyret, så det er nemt for personale og gæster at betjene hotellets AV-udstyr uanset, hvilket lokale de er i, hvilket var et stort ønske for at optimere brugervenligheden.

Alle lokaler er opbygget, så de kan indgå som en hybrid løsning i forhold til hinanden, eller hvis gæster ønsker at deltage under møder via fjerndeltagelse.

 

Generelt har vi brugt nedenstående AV-udstyr til opgraderingen af konferenceafdelingen på Hotel Vejlefjord.

Projektorer og lærreder

Vi har monteret professionelle laserprojektorer i Full HD-opløsning og Tab-Tension motorlærreder i konferencesalene – alt tilpasset i hvidt, så det passer ind i lokalernes interiør. En flot kvalitetsløsning, der får de bedste farver og kontraster frem ved billedpræsentationer.

Betjeningssystemer

Alle betjeningspaneler er identiske med intuitive brugerflader tilrettet de tilgængelige funktioner i lokalerne. Touch panelerne er fremtidssikrede, da layout kan ændres ved fx tilkøb eller udskiftning af udstyr eller andre ønsker.

Soundbar til videokonference

Som primær videokonferencekilde i lokalerne har vi anvendt en soundbar med indbyggede højttalere, kamera og retningsbestemt mikrofonsystem. Via kunstig intelligens finder kameraet selv mødedeltagerne i rummet og vælger det rigtige billedudsnit alt efter, hvor personerne har placeret sig i lokalet.

I Krystalsalen og Fjordstuen er videokonferenceløsningen lavet på en mobil stander med hjul, så den kan køres ud af lokalet, når den ikke er i brug. Det giver også den mulighed, at man kan køre udstyret hen og holde Teams møder, lige hvor man vil.

 

Skærme

I mødelokalerne har vi installeret professionelle skærme i størrelser fra 65” op til 98”, som er beregnet op til 16 timers daglig drift. Udover at sikre en høj billedkvalitet ved møderne har skærmene et lavt strømforbrug og er yderligere programmeret med power off, så de selv slukker, hvis de ikke har modtaget signal i en time. Så udover at alle skærme er valgt med en elegant tynd sort ramme og i høj teknisk kvalitet, er der også tænkt grønt.

Tilslutninger

I alle lokaler er etableret tilslutning for HDMI/USB. For afspilning af lyd fra mobiltelefon eller andre enheder, er en Bluetooth-enhed installeret, hvor man ved et enkelt tryk på panelet er trådløst opkoblet med sin enhed.

Lydkontrol

Lydanlæggene er suppleret med en DSP, hvor der er trådløse mikrofoner, så lyden tilpasses på de enkelte produkter i forhold til hinanden.

Højttalere og forstærkere

Højttalere og forstærkere i høj kvalitet er installeret for en væsentlig forbedring af lyd. De hvide højttalere har vi monteret med hvide beslag for et stilfuldt look.

 

Højttalersystem i behandlerrum

I spa-afdelingens behandlerrum har vi installeret et nyt højttalersystem, som er enkelt og brugervenligt at benytte. I alle 10 rum er hvide kvalitetshøjttalere planmonteret i loftet og en volumenkontrol er monteret på væggen. Det er muligt for den enkelte behandler at justere lydniveauet individuelt eller slukke helt for højttalerne. I det centrale teknikskab har vi installeret en forstærker samt en digital musikafspiller, som sørger for den behagelige stemningslyd i spa-afdelingen.

Vi er stolte over at være AV-leverandør til det smukke Hotel Vejlefjord. Skal vi også hjælpe jer i mål med en moderne og stilfuld AV-løsning? Ring til os på telefon 5577 4030 eller send en email til info@av-huset.dk.

Se også andre hotelprojekter, vi har udført som fx det luksuriøse Alsik Hotel & Spa i Sønderborg, det moderne hostel Steel House Copenhagen eller eventyrlige Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.