Åbning af Vikingeborgen

Åbning af Vikingeborgen


God lyd da dronning Margrethe indviede Vikingeborgen ved Lellinge.

Opgave:

Efter at have ligget glemt og gemt i mere end 1.000 år blev Vikingeborgen ved Lellinge nær Køge genåbnet og indviet af dronning Margrethe. Til lejligheden skulle bruges mikrofon og højtalere, så de mange gæster kunne følge indvielsen.

Løsning:

På pladsen ved siden af vikingeborgen, som er døbt Borgring, sørgede vores udlejningsafdeling for at sprede lyden som et tæppe over hele pladsen med flere højttalere og en mikrofon i teltet, så de mange gæster tydeligt kunne følge talerne fra bl.a. dronningen.

Se flere referencer fra vores udlejningsafdeling.

Brug for god lyd til dit arrangement?

God lyd er vigtig for oplevelsen. Har du også brug for lyd til et arrangement? Hos os kan du leje professionelt lydudstyr som højtalere, mikrofoner, lydmixere, forstærkere osv. og samtidig få professionel rådgivning. Kontakt os i AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk, så finder vi den helt rigtige løsning til dit arrangement.

Se mere om at leje mikrofon, leje højtalere, leje projektor eller leje storskærm.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.