Leje af projektor og lærred i forskellige formater

Hos AV-Huset tilbyder vi en bred vifte af professionelle projektorer og lærreder i forskellige formater som bredformat 16:9, 16:10 og det gamle TV-format 4:3 – beregnet til alt fra det lille møde til de helt store generalforsamlinger og firmaarrangementer.

Omgivelserne og hvor mange mennesker, der deltager i arrangementet, har stor betydning for hvilken projektor, der vil egne sig bedst. Hos AV-Huset kan du leje flere forskellige typer projektorer fra anerkendte mærker som Panasonic.

Stort udvalg af projektorer til leje

Vi har mulighed for at projektere fra stativ, bord og loft. Derudover har vi mulighed for både forprojektion og bagprojektion. Ved bagprojektion ”gemmes” projektoren bag et lærred og projekterer op på lærredet bagfra – en fin løsning, hvis det kniber med pladsen eller teknikken skal være usynlig.

Vores udvalg omfatter alt fra kompakte projektorer til store lærreder, så du kan finde den rette løsning til dit behov. Uanset om det er til en lille intern præsentation eller en stor konference, har vi det, du skal bruge.

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på leje af projektor. Eller ring på telefon 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Leje af projektor med et passende lærred

For at få det meste ud af projektoren, kræver det i de fleste tilfælde et lærred i passende format – og ikke blot en hvid væg. Med et professionelt lærred sikrer du optimal udnyttelse af projektorens evner og optimal billedkvalitet.

Udover leje af projektor tilbyder vi også leje af lærreder til et hvert arrangement og behov. Vi kan både levere trefodslærreder, foldelærreder og speciallærreder i flere størrelser og formater, projektionsskærme, mobile lærreder og rammelærred i fast ramme. Flere af lærrederne kan leveres med både for- og bagprojektionsdug.

Fleksibel leje af projektorer

Vi forstår, at hvert arrangement er unikt. Derfor tilbyder vi fleksible lejemuligheder, der passer til din tidsplan og budget. Vores team står klar til at hjælpe dig med at finde den rette kombination af projektor og lærred, så I får et vellykket arrangement.

Uanset om du har brug for kort- eller langtidsleje, kan vi imødekomme dine behov og sikre, at din begivenhed bliver en succes. Hvis du ønsker det, kan vi levere og opsætte udstyret, så alt er klart, når du har brug for det. Men du kan også vælge at stå for det hele selv.

Professionel rådgivning og support

Vores erfarne medarbejdere hjælper gerne med at rådgive dig om den bedste løsning af projektor til netop dit arrangement. Vi sikrer, at du får den rette opsætning, så dine budskaber kommer tydeligt frem til dine deltagere.

Derudover tilbyder vi teknisk support med levering, opsætning og afprøvning af AV-udstyret samt styring af teknikken under arrangementet og efterfølgende nedtagning, så du kan fokusere på at afholde en vellykket event, mens vi tager os af det tekniske.

Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker assistance eller hellere vil ordne det hele selv. Så får du en udførlig vejledning, når du henter udstyret hos os.

Kontakt os for at høre mere

Skab den perfekte visuelle oplevelse til dit næste arrangement sammen med AV-Huset. Kontakt os i dag for at høre mere om vores lejemuligheder for projektorer og lærreder. Vi har mange års erfaring i AV-branchen og hjælper dig gerne professionelt i mål med dit næste arrangement.

Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk.

Du finder et udvalg af referencer fra vores udlejningsafdeling nedenunder.