Designers Nest Award Show

Designers Nest Award Show


Skærme til modeshow

Tusind tak for en FANTASTISK service og indsats i dag! Sådan lyder første linje i mail til vores udlejningsafdeling fra Line hos Fashion Exclusive.

Opgave:

Copenhagen Fashion Week SS19 fandt sted fra 7-9 August i København. I forbindelse med modeugen blev vi kontaktet af Fashion Exclusive, der koordinerer og producerer modeshows og events for anerkendte designere. De skulle bruge skærme til et Designers Nest Award show på Lokomotivværkstedet.

Løsning:

To 55” Panasonic skærme blev setuppet fra vores udlejningsafdeling, der på dagen måtte yde lidt ekstra teknisk assistance, så modeshowet kunne afvikles på professionel vis.

I år havde Fashion Exclusive et samarbejde med Revolver, som regnes for at være en af de lidt mere eksperimenterende messer under modeugen, hvor Designers’ Nest er en stor del af showdelen. Designers’ Nest har til formål at fremme skandinaviske designere på et globalt niveau. Designers’ Nest samarbejder med de seks førende designskoler, hvor Kronprinsesse Mary støtter aktivt op ved hendes deltagelse hver sæson.

Lad os stå for alt teknikken

Har du et lignende arrangement, hvor teknikken spiller en vigtig rolle? Så tag fat i vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller info@av-huset.dk, der kan rådgive jer om teknikken og garanterer en professionel afvikling af jeres arrangement.

Se flere referencer fra vores udlejningsafdeling. Eller læs mere om leje af storskærm, leje af projektor, leje af mikrofoner eller leje af højtalere.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.