Event hos Rainmaking at PIER47

Event hos Rainmaking at PIER47


AV-udstyr til event for iværksættere

Iværksætterorganisationen Rainmaking har etableret et co-working space på Langelinie (Rainmaking at Pier47), hvor store og små innovationsvirksomheder har adgang til workshops, undervisning og samarbejde på tværs.

Opgave:

Til et af deres events med Tommy Ahlers (Uddannelses- og forskningsminister) og Sissel Hansen (founder af bogserien Startup Guide – en guidebog for nystartede iværksættere) var der brug for scene og lyd. Samtidig var det vigtigt, at løsningen ikke skæmmede lokalet i den flotte lokation på Langelinie.

Løsning:

Vores udlejningsafdeling byggede en passende scene på 5×2 m, placerede fire stk. Martin Audio højttalere diskret og monterede DPA’s 4088 headsetbøjler og en Sennheiser beltpack transmitter på paneldeltagerne. En trådløs Sennheiser håndmikrofon sørgede for, at spørgsmål fra salen kunne høres af både de ca. 200 iværksættere og paneldeltagerne.

Under hele arrangementet sørgede vores tekniker for, at afviklingen forløb, så lydniveauet og kvaliteten var konstant.

Der var også brug for, at vi meget hurtigt kunne rydde lokalet, da der umiddelbart efter foredraget var networking ved baren. AV-bilen var parkeret bagved, så vi fik sneget det hele ud ad en sidedør og var væk på blot 30 minutter. Det kan vores udlejningsmand stadig mærke, når han skal ned og binde sine sko…

Se andre referencer fra udlejningsafdelingen.

Brug for at leje AV-udstyr?

Har du et lignende arrangement med foredrag og spørgsmål fra salen, hvor der er brug for AV-udstyr? Så kontakt os på telefon 55774030 eller send en email til info@av-huset.dk og få teknisk vejledning og et uforpligtende tilbud på leje af AV-udstyr.

Her kan du få mere info om leje af projektorleje af storskærmleje af mikrofonerleje af højtalere.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.