Fredensborg byder Dronningen velkommen

Fredensborg byder Dronningen velkommen

AV-udstyr til velkomst på Fredensborg Slot

Borgerne i Fredensborg byder hvert forår Dronningen velkommen hjem til Fredensborg Slot.

Opgave:

Det er forår og Dronningen tager igen residens på Fredensborg Slot. I den forbindelse byder byens borgere Dronningen velkommen hjem til det nordsjællandske slot med fakkeltog fra stationen til Fredensborg Slot, hvor Dronningen tager imod i Indre Slotsgård. Fakkeltoget har været en tradition siden 1988. Til arrangementet skulle bruges forskelligt AV-udstyr sat op i den indre slotsgård.

Løsning:

Vores udlejningsafdeling løste opgaven med Line-array højttalere på hver side af slotstrappen og mikrofoner på stativ, så de mange fremmødte kunne følge borgmesterens velkomsttale og dronningen takke for den varme velkomst. Arrangementet gik helt efter planen ved både opsætning, afvikling af arrangementet og nedtagning, og alle fik igen i år en flot og smuk oplevelse.

Se flere udlejningsreferencer.

Brug for AV-udstyr til jeres arrangement?

Få professionel teknisk vejledning og et uforpligtende tilbud på leje af AV-udstyr hos os. Ring på telefon 55774030 eller send en mail til info@av-huset.dk, så hjælper vi jer i mål med et vellykket arrangement.

Læs mere om leje af mikrofoner, leje af projektor, leje af storskærm eller leje af højtalere.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.