Fritz Hansen salgskonference

Fritz Hansen salgskonference


Diskret AV til Fritz Hansen salgskonference

Opgave:

Diskret AV-løsning til Sales Conference hos møbelproducent Fritz Hansen i Allerød. Republic of Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872 med en kollektion bestående af bl.a. internationalt anerkendte møbelklassikere som fx Arne Jacobsens Ægget, Svanen og skalstolen Serie 7.

Løsning:

Til konferencen for Fritz Hansens salgspersonale på hovedsædet i Allerød opstillede vores udlejningsafdeling et Stumpfl rammelærred i 16:10 format på 438×274 cm, en lysstærk Panasonic projektor med 8.500 ansi lumen, Martin Audio højttalere og Sennheiser trådløse headsets og håndholdt mikrofoner.

Fritz Hansen ønskede en diskret løsning, så vi fik projektoren skjult bag en af deres smukke LUNE sofaer – og kunne derfra skyde via en Panasonic ultra-short throw lens op på lærredet lige foran. En diskret AV-løsning blandt de flotte Fritz Hansen møbelikoner.

Skal du leje AV-udstyr til et arrangement?

Har du brug for AV-udstyr til et lignende projekt, så kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller info@av-huset.dk. Vi hjælper med alt fra teknisk rådgivning, til opsætning, test og nedtagning. Vi står også gerne for den tekniske afvikling under arrangementet, hvis du ønsker det.

Læs mere her hvis du vil leje mikrofoner, leje projektor, leje storskærm eller leje højtalere.

Se flere referencer fra vores udlejningsafdeling.

 

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.