Historien om Danmark på storskærm i Sorø Klosterkirke

Historien om Danmark på storskærm i Sorø Klosterkirke

Bagprojektion i kirke

Opgave:

DR og Museum Vestsjælland inviterede til forpremiere i Sorø Klosterkirke på den populære tv-serie Historien om Danmark (afsnit 4). Serien vises på DR1.

Til formålet skulle opstilles en stor projektor og et lærred i kirken.

Forpremieren, der handlede om den tidlige del af middelalderen, var del af et større arrangement i Sorø, hvor bl.a. området omkring kirken summede af liv i en lille middelalderlejr med musik og dans, mad, fortællinger osv.

Løsning:

AV-teknisk lavede vi en bagprojektion inde i kirken, hvor vi skyder bagfra med projektoren på det store lærred. Denne løsning er specielt god, fordi al teknikken er skjult for publikum og du ikke har en stor projektor stående eller hængende foran lærredet.

Se flere udlejningsreferencer.

Brug for AV-udstyr til jeres arrangement?

Har du et lignende arrangement, hvor teknikken skal være usynlig, så det kunne være interessant med en bagprojektion? Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk, så finder vi sammen den optimale løsning for dit projekt.

Find mere information her om leje af storskærm, leje af projektor, leje af højtalere og leje af mikrofoner.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.