Kick-off Madens Folkemøde

Kick-off Madens Folkemøde


Teknisk afvikling af kick-off møde

Opgave:

Foreningen Madens Folkemøde med blandt andre iværksætter og kok Claus Meyer holdt kick-off møde på Engestofte Gods på Lolland. De havde brug for teknisk assistance til afvikling af arrangementet med lyd og scenepodie til bl.a. foredrag af kok Nikolaj Kirk.

Løsning:

Vores udlejningsafdeling stod for opsætning og nedtagning af alt teknisk udstyr som bl.a. scenepodie og lyd med trådløse headsets og håndmikrofon til foredrag og spørgsmål fra salen. Under arrangementet styrede vi teknikken, så både billede og lyd fungerede, som det skulle.

Foreningen Madens Folkemøde arbejder på at etablere et tilbagevendende nationalt folkemøde om mad og fødevarer med foredrag, fællesspisninger og jord-til-bord demonstrationer – første folkemøde er planlagt til 10. og 11. maj 2019 på Engestofte Gods.

Her kan du se flere referencer fra vores udlejningsafdeling.

Vores udlejningsafdeling hjælper også gerne dig

Har du brug for AV-udstyr til et lignende projekt, så kontakt vores Udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller info@av-huset.dk. Vi kan tilbyde professionel rådgivning og står gerne for den tekniske styring af dit arrangement med levering, opsætning og afprøvning af AV-udstyret samt teknisk afvikling og efterfølgende nedtagning, hvis du ønsker det.

Her kan du få mere information om leje af storskærm, leje af projektor, leje af højtalere og leje af mikrofon.

 

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.