Kursus i lufthavn for skandinaviske E.ON ledere

Kursus i lufthavn for skandinaviske E.ON ledere


Komplet AV-opsætning til kursus med foredrag og musik

Opgave:

I slutningen af januar afholdt energiselskabet E.ON et 2-dages kursus for deres ledere og mellemledere i Danmark, Norge og Sverige. Kurset var første take off i en udviklingsrejse for de i alt 275 ledere.

Hele kurset var bygget op omkring et lufthavnskoncept og fandt sted i en af lufthavnsterminalerne i Københavns lufthavn. Opgaven for vores udlejningsafdeling lød på opsætning af komplet AV-løsning med lyd, projektor, lærred, skærme etc., afvikling af teknikken under arrangementet og efterfølgende nedtagning.

Løsning:

Til løsningen brugte vi en DZ-21 Panasonic projektor med 20.000 lumen og et Ultra Long Throw optik. Projektoren stod ca. 35 meter fra det 6 meter bredde lærred og dermed så langt væk fra gæsterne, at den og støjen ikke var generende.

Foran scenen monterede vi en 55” monitor som støtteskærm, så foredragsholderne kunne se deres diasslides. Yderligere stod der en 22” skærm med et nedtællingsur, så foredragsholderne kunne se, hvor lang taletid de havde tilbage.

Vi arbejdede med to computere og en TV-One 2855 scaler, så det var muligt at lave et hurtigt skift mellem to forskellige PowerPoint præsentationer uden, at der kom sort skærm på lærredet.

Til lyden brugte vi et line array system, som hænges op i et rig-system og programmeres, så alle deltagere får det samme lydniveau uanset hvor i salen de sidder.

E.ON tilbyder ladeløsninger til elbiler, el og gas. E.ON er verdens største privatejede energiselskab med hovedsæde i Tyskland.

Se andre referencer fra vores udlejningsafdeling.

Har du brug for AV-udstyr til et lignende arrangement?

Vi kan tilbyde jer professionel rådgivning, der er til at forstå, og teknisk assistance, der sikrer en perfekt afvikling af jeres arrangement. Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller mail info@av-huset.dk og få en snak om mulighederne.

Læs mere om leje af projektor, leje af storskærm, leje af mikrofon eller leje af højtalere.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.