Lancier og dimission på ZBC i Næstved

Lancier og dimission på ZBC i Næstved


God lyd sætter prikken over i’et i tranditionsrig lancier.

Opgave:

Inden eksamen går i gang afholdes der hvert år gallafest på ZBC i Næstved for de kommende studenter og afgangselever. Festen starter med lancier og taler på parkeringspladsen foran skolen, hvor opgaven i sin enkelthed går ud på god lyd. Og efter eksamen afholdes dimissionsfest i skolens kantine med deltagelse af elever, deres familier og lærerne. Her er der behov for både god lyd og skærme, så alle de mange deltagere kan følge med i taler osv.

Løsning:

Til gallafesten er parkeringspladsen foran skolen traditionen tro fyldt med lækre biler, sjove påfund og et væld af unge festklædte mennesker. For at sikre de mange fremmødte kan følge med i elevernes festlige lanciers dans og rektors tale er mikrofon og højtalere sat op de rigtige steder på parkeringspladsen. Til dimissionsfesten er kantinen fyldt til bristepunktet og højttalere og skærme er stillet op i rummet, så alle kan følge med i overrækkelsen af eksamensbeviser.

Lej AV-udstyr hos os

Har du også en gallafest eller dimission på din uddannelsesinstitution eller et andet arrangement, hvor der er brug for at leje AV-udstyr? Kontakt AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk, så finder vi den helt rigtige løsning til dit arrangement.

Læs mere om vores udlejningsafdeling eller udlejning af storskærm, udlejning af mikrofoner, udlejning af højtalere eller udlejning af projektor.

Se et udpluk af opgaver, som vores udlejningsafdeling har lavet.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores Referenceliste over museer og udstillinger som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.