Trivselstemadag i Lolland Kommune

Trivselstemadag i Lolland Kommune


AV-udstyr til præsentationer og foredrag i biografsal.

Opgave:

Lolland kommune skulle afholde en temadag om trivsel for deres medarbejdere, omkring 300 i alt. For at alle skulle kunne se og høre de vigtige ting, som ledelsen ville fremlægge, var der brug for højttalere, mikrofon og projektor. Som afslutning på dagen havde Lolland kommune inviteret foredragsholder og forfatter Nils Villemoes til at fortælle om ledelse, som skulle foregå i en stor biografsal med 4 whiteboards.

Løsning:

Til at løse opgaven leverede og opstillede AV-Huset 6 stk. højttalere, headset mikrofoner og lysstræk projektor, så alle medarbejdere kunne følge med i fremlæggelsen.
Som del af sit foredrag laver Nils Villemoes illustrationer på whiteboards. For at alle medarbejdere kunne se disse illustrationer, leverede AV-Huset et HD kamera, filmede illustrationerne og projekterede dem op på et stort lærred i salen.

Se hvordan vi har løst andre udlejningsopgaver for både offentlige og private kunder.

Få råd og vejledning til leje af AV-udstyr

Har du også brug for at leje AV-udstyr til et arrangement? Men er du i tvivl om, hvilket udstyr der skal til for at løfte opgaven? I AV-Huset har vi mange års erfaring med AV-udstyr og står klar med den nødvendige rådgivning. Alt du skal gøre er at beskrive arrangementet, så finder vi den rigtige løsning til at løfte opgaven – hverken mere eller mindre – og sender dig et uforpligtende tilbud. Kontakt Udlejning i AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Du kan læse mere om leje af storskræm, leje af projektor, leje af mikrofoner eller leje af højtalere.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.