VIP-åbning af særudstilling på Glyptoteket

VIP-åbning af særudstilling på Glyptoteket


Bagprojektion ved VIP-åbning af særudstillng

Opgave:

Glyptoteket i København har åbnet en ny særudstilling ”Beriget & Beruset. Forsvundne skatte fra Romerriget”. Ved VIP-åbningen var der behov for projektor og lærred til præsentationer for de indbudte gæster.

Løsning:

Vores udlejningsafdeling sørgede for projektor og lærred, hvor vi igen lavede en bagprojektion for at skjule projektoren, så den ikke ødelagde stemningen i den smukke Festsal.

Sammen med den enestående sølvskat fra Berthouville i Frankrig byder udstillingen på et skatkammer fyldt med romerske luksusgenstande af guld og ædelstene, der vidner om romernes forkærlighed for luksus og om deres imponerende kunsthåndværk.

Den romerske sølvskat er kun tidligere vist i USA og Frankrig. Nu kommer den helt exceptionelt til Danmark. Udstillingen på Glyptoteket kan ses fra 14. marts og indtil 2. september 2018.

Læs mere om udstillingen ”Beriget & Beruset. Forsvundne skatte fra Romerriget” på Glyptoteket.

Se andre referencer fra vores udlejningsafdeling.

Leje af AV-udstyr

Har du brug for AV-udstyr til et lignende arrangement? Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk og få en snak om og et uforpligtende tilbud på det rigtige AV-udstyr til arrangementet.

Få mere information om:

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.