AV løfter dit auditorium til næste niveau

Et auditorie er uden tvivl det centrale i en virksomheds eller en uddannelsesinstitutions præsentationsfaciliteter. Fra det lille intime auditorie med plads til en håndfuld gæster til den store sal med plads til flere hundrede gæster, så tilbyder vi stor erfaring på området. Der er rigtig mange muligheder at vælge imellem og vi skræddersyr hver enkelt AV-løsning efter kundens behov og ønsker til billede, lyd, design osv.

Så kontakt os og få en snak om de mange muligheder, der findes i dag.

Telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på AV til jeres auditorium. Skriv her eller ring på 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Vi er med dig hele vejen

Der er mange ting at forholde sig til, når man skal indrette et auditorie og vores av-konsulenter er klar til at lytte og rådgive, så I ender med den løsning, I har brug for. Derefter sørger vores erfarne teknikere for at koordinere montage og tilpasse udstyret. Det færdige auditorie afleveres med både en teknisk og betjeningsmæssig gennemgang.

Efter garantiperiodens udløb kan vi tilbyde jer en kundetilpasset serviceaftale, så I er garanteret et fejlfrit udstyr, der altid er klar og fungerer optimalt til arrangementer.

Hør mere om AV til jeres auditorium

Vi har hjulpet kunder som Top Danmark, Næstved Gymnasium, ZBC i Næstved og Aalborg Universitet i København med auditorieløsninger. Har I også brug for professionel rådgivning og en moderne AV-løsning til jeres auditorieprojekt?

Kontakt os for at høre mere om professionelle AV-løsninger til jeres auditorium.

Telefon: 5577 4030

E-mail: info@av-huset.dk