Vores verden består af professionelle og innovative AV-løsninger. Vi brænder for faget og har fingeren på pulsen, så vi hele tiden kan tilbyde dig den nyeste teknologi på området. Uanset om du har behov for standardlyd og -billede til et klasselokale eller en skræddersyet specialløsning i historiske omgivelser, så finder vi den rette AV-løsning, der passer til netop dine behov – hverken mere eller mindre.

Med et stort internationalt produktprogram og over 30 års erfaring i AV-branchen garanterer vi et professionelt resultat.

Kom med inden for i vores verden og se, hvad der sker på området. Kontakt os på telefon 5577 4030 eller send en email til info@av-huset.dk, så er vi klar til at hjælpe dig med dit AV-projekt. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig.

Vi udvider hele tiden grænserne for AV

Nedenunder finder du forskellige AV-løsninger, men vi kan meget mere end det! Moderne AV-teknologi skaber hele tiden nye måder at kommunikere og undervise på. Kravene til AV-løsninger bliver stadig større og udviklingen går hurtigt. Har du behov for andet AV-udstyr eller ønsker en anderledes løsning til et særligt projekt, så tag endelig fat i os. Mulighederne inden for AV er mange og vi udvider hele tiden grænserne for dem.

KONFERENCE- OG MØDELOKALER AUDITORIER
MULTISALE INFOSKÆRME
LYDANLÆG VIDEOKONFERENCE
TOUCH SKÆRME TALEVARSLING
SPECIALLØSNINGER

DIGITAL SIGNAGE    (digital skiltning)

RUMSTYRING LED STORSKÆRME    (indendørs)
SPRITDISPENSERE    (med og uden skærm) VIDEOKONFERENCEROBOT


 

Standard AV-løsninger

Har du behov for en traditionel AV-løsning med standardprodukter som f.eks. projektor, lærred og højttalere eller en skærmløsning til dit møde- eller undervisningslokale, sammensætter vi løsninger af høj kvalitet i samarbejde med en række af de største producenter af AV-udstyr.

Selvom der er tale om en standard AV-løsning, så tilpasser vi altid løsningen til den enkelte kunde.

Skræddersyede AV-løsninger

Har du særlige ønsker eller behov til din AV-løsning, så skræddersyr vi løsningen til dig. Udnyt teknologiens muligheder og AV-Husets erfaring med at tænke utraditionelt. Vi har ideerne, teknikken og medarbejderne til at skabe unikke AV-løsninger med et professionelt produktprogram i international topklasse.

I forhold til byrådssalens eller kirkerummets kulturhistoriske værdi kan det være afgørende, at teknikken falder helt naturligt ind i omgivelserne med minimal indgriben eller måske skal teknikken understøtte hotel lobbyens moderne udtryk i et elegant design, der visuelt matcher hotellets øvrige linje med farver, grafik etc. Uanset hvad, skræddersyr vi løsningen efter dine behov.

Hemmeligheden ligger ikke i selve teknikken, men i måden den udnyttes på.

Du kan også lease AV-udstyr hos os

Vidste du, at du også kan lease AV-udstyr hos os, hvis det passer bedre ind i din økonomi og planer. Ring til os på telefon 5577 4030 eller send en email til info@av-huset.dk, så finder en løsning, der passer dig.

 

Referencer:

 
Harboes Bryggeri A/S
 
Steel House Copenhagen
 
Kähler Design A/S
 
Tivoli Congress Center
 
Momondo
 
Islev Kirke
 
Fuglsang Kunstmuseum
 
Næstved Byrådssal