Ét lokale til mange aktiviteter

Multisalen benyttes i dag af bl.a. rigtig mange uddannelsessteder, som ønsker at samle alle aktiviteter som idræt, undervisning, film, sang og teater ét sted.

Vi har siden 1990 leveret mange forskellige AV-løsninger til disse sale, hvor vi får alt fra digitalt styret bevæg-lamper til scenehejs, mørklægning, projektioner og lydanlæg til at spille sammen. Samtidig kan løsningerne også benyttes hver for sig, hvis man f.eks. bare skal have musik til dans eller se en film. I samarbejde med arkitekter og ingeniører integrerer vi løsningen i bygningen, uden at det stjæler fokus fra arkitektur og æstetik. Samtidig sørger vi for, at løsningerne er nemme at betjene for alle trods de mange tekniske komponenter.

Når pladsen er trang, er en multisal løsningen

Vordingborg Gymnasium havde brug for en sal, som de kunne benytte til mange forskellige formål, da der ikke var plads til at bygge flere forskellige rum. De havde brug for at kunne spille musik, lave teater, holde foredrag, se film og have almindelig undervisning i ét og samme lokale. Løsningen blev en multisal. Vi har ligeledes hjulpet kunder som Vordingborg Fri FagskoleFuglsang Kunstmuseum, Engestofte Gods og København Zoo med multisalsløsninger.

Har du også for lidt plads og et ønske om mange forskellige aktiviteter? Så lad os hjælpe dig med en multisal.

Ring til os på telefon 5577 4030 eller send en email på info@av-huset.dk, så finder vi den rette løsning til dit projekt.

 

Referencer:

 
Svend Gønge-Skolen
 
Herlufsholm Skole
 
Greve Gymnasium
 
Vordingborg Gymnasium
 
Vordingborg Fri Fagskole