Hemmeligheden ligger ikke i selve teknikken

... men i måden den udnyttes på. Hos AV-Huset er vi specialister i at rådgive om, udvikle og installere AV-løsninger, hvor billede og lyd interagerer med hinanden - uanset om det er standard lyd og billede i et klasselokale eller en skræddersyet specialløsning i historiske omgivelser.
Vi skaber nye måder at kommunikere på og bringer dig tættere på kunder og kolleger. Det har vi mere end 25 års erfaring med. Har du også brug for inspiration til din næste AV-løsning? Kontakt os på 5577 4030.

Vi tænker utraditionelt

Vi er dem, der tænker utraditionelt og leverer innovative kvalitetsløsninger med respekt for æstetik og design. Uanset om teknikken skal falde helt naturligt ind i omgivelserne med minimal indgriben eller understøtte rummets moderne udtryk i et elegant design kan vi skræddersy den perfekte AV-løsning lige efter dine behov. Vi har idéerne, teknikken og medarbejderne til at rådgive om optimal udnyttelse af teknologiens muligheder. Hemmeligheden ligger ikke i selve teknikken, men i måden den udnyttes på.

Vi er med dig hele vejen

Har I brug for ny inspiration om tidens AV-muligheder eller konkrete projekter med behov for innovative AV-løsninger? Med egne konsulenter, installatører, værkstedsteknikere, it-specialister og egen udlejningsafdeling finder vi den optimale løsning til jeres projekt – stort som småt. Og vi er med jer hele vejen fra konceptudvikling til den færdige løsning og evt. løbende service.

Referencerne taler for sig selv

Som professionel AV-leverandør siden 1990 har vi gennem årene oparbejdet en lang referenceliste over spændende løsninger til bl.a. hoteller, skoler, uddannelsesinstitutioner, rådhuse, kirker, museer og virksomheder i både Danmark og udlandet. Se nogle af vores mange referencer.

Se mere om os i vores lille profilfolder om AV-Huset.

AV-Brancheforeningen

Vi er medlem af AV-Brancheforeningen, som er din garanti for en ordentlig og professionel AV-installation.

    Læs mere om AV-Brancheforeningen.


Du kan læse mere om AV-Huset i vores profilbrochure Det handler om kommunikation.
 

Interesseret i nyheder om AV? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Er du interesseret i nyheder og tilbud fra vores AV-verden, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her nederst på siden. Vi sender ud ca. en gang om måneden. Du kan til en hver tid afmelde dig nederst i nyhedsbrevene.