Leje af projektor og lærred i forskellige formater

AV-Huset tilbyder leje af projektorer og lærreder i forskellige formater som bredformat 16:9, 16:10 og det gamle TV format 4:3 beregnet til alt fra det lille mødelokale til de helt store generalforsamlinger og arrangementer.

Omgivelserne og hvor mange mennesker, der deltager i arrangementet, har stor betydning for hvilken projektor, der skal anvendes. Du kan leje flere typer projektorer fra bl.a. Panasonics professionelle program med flere styrker, der passer til forskellige typer arrangementer.

Vi har mulighed for at projektere fra stativ, bord, loft og både forprojektion og bagprojektion, hvor projektoren ”gemmes væk” bag lærredet - en fin løsning, hvis det kniber med pladsen eller teknikken skal være usynlig.

Skal vi hjælpe dig med leje af projektor til dit arrangement? Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk, så finder vi den rigtige projektorløsning til arrangementet. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig.

Råd og vejledning til valg af projektor

Vores medarbejdere har mange års erfaring med leje af projektor og lærred. Er du i tvivl om, hvilken projektor og lærred, der skal bruges til dit arrangement, er vi naturligvis klar til at hjælpe med råd og vejledning baseret på dine ønsker og behov. Så alt forløber som det skal ved arrangementet og alle kan se og følge med.

Få mest muligt ud af projektoren med et passende lærred

For at få det meste ud af projektoren, kræver det i de fleste tilfælde et lærred i passende format – og ikke blot en hvid væg. Med et professionelt lærred sikrer du optimal udnyttelse af projektorens evner og optimal billedkvalitet. Udover leje af projektor tilbyder vi også leje af lærreder til et hvert arrangement og behov.

Vi kan både levere trefodslærreder, foldelærreder og speciallærreder i flere størrelser og formater, projektionsskærme, mobile lærreder og rammelærred i fast ramme. Flere af lærrederne kan leveres med både for- og bagprojektionsdug.

Kontakt os for leje af projektor

Ved leje af projektor og lærred er det op til dig, om vi skal levere, montere og afhente på din adresse eller du vil stå for det hele selv. Du kan også få hjælp under selve afviklingen af dit arrangement af vores erfarne teknikere, hvis du ønsker det. Så er teknikken i trygge hænder.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om leje af projektor og lærred eller ønsker et uforpligtende tilbud. Så finder vi den helt rigtige løsning til dit arrangement.

Kontakt vores udlejningsafdeling:

TELEFON: 5577 4030  eller  MAIL: info@av-huset.dk
 

Se referencer fra vores udlejningsafdeling.