Fang dine kunders opmærksomhed med infoskærme

Infoskærme er en effektiv måde at få dit budskab igennem til kunderne/gæsterne på. Det skaber nysgerrighed og motiverer de forbipasserende til handling. Og du kan hurtigt og nemt tilpasse indholdet på skærmen.

Kommunikation via infoskærme er ideel rigtig mange steder – i butikker, på hoteller, museer eller hos lægen – kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne. I receptionen bydes gæster velkommen og får samtidig praktisk information om dagens møder. På kontoret vises nøgletal og anden relevant information. Eller målrettede budskaber og kampagner på skærme i butikken eller venteværelset viser nyttig information og tilbud.

Vi hjælper dig godt i gang med en infoskærm

Hos AV-Huset har vi mange års erfaring med både individuelle løsninger, som vores programmører udvikler specifikt til den enkelte kunde og de mere traditionelle løsninger, hvor vi samarbejder med en række af de store producenter, og selv har agentur på flere af dem. Så hvad enten du har brug for en enkelt skærm eller et stort set-up med mange skærme placeret forskellige steder, som kan opdateres centralt med tekst, billeder, videoer og andet, så kan AV-Huset vejlede dig igennem hele processen og sikre, at du får en brugervenlig løsning, der er driftssikker og opfylder dine behov.

Styring af infoskærm

Infoskærmen styres af en dedikeret media player, som tilgås og styres via et webinterface, hvori I nemt kan redigere indhold og layout – vi giver jer en grundig undervisning. Skærmen deles op i zoner, som kan indeholde alt fra tekst, billeder, video, animationer, HTML til et TV signal etc. Zonerne kan tidsstyres, så det ønskede indhold bliver vist på de rigtige tidspunkter. Playeren kan ligeledes indstilles til at tænde og slukke skærmen efter behov. Systemet er nemt at bruge og meget fleksibelt. Således er det muligt at starte med en enkelt lille skærm og senere udvide til flere skærme og playere, hvis behovet opstår.

Du er velkommen til at komme forbi og se løsningerne live i vores showroom.

Vi har hjulpet kunder som Holmegaard Værk, Dansk Arkitektur Center, Museet for Søfart, TN Værktøjsslibning og København Zoo med infoskærmløsninger. Har du et budskab til dine kunder/gæster eller behov for at skabe blikfang? Så lad os hjælpe dig i gang med en infoskærmløsning.

Kontakt os og hør mere om de mange muligheder med infoskærme.

 

Referencer:

 
Holmegaard Værk
 
Steel House Copenhagen
 
Team Fog Næstved
 
Museet for Søfart
 
CSU-Slagelse
 
Tivoli Congress Center
 
København Zoo
 
FNs Udviklingsprogram i Liberia