Mange fordele med videokonference

Behovet for videndeling og kommunikation vokser eksplosivt i disse år og Covid-19 har for alvor sat gang i videomøder og samarbejde over distancer. Med videokonference opnår I mange fordele som hurtigere beslutningsprocesser, ingen ineffektiv rejsetid, langt færre rejseomkostninger og CO2 udslip i naturen - men også mulighed for at mødes og samtidig holde afstand i disse Corona-tider. I AV-Huset rådgiver vi om, leverer og installerer videokonferencesystemer til vores kunder i både Danmark og udlandet. Det har vi gjort siden 1994.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få løsningen talt helt igennem og forholde sig til de muligheder, der er omkring flere afdelinger i samtidig konference, opkobling fra PC til videokonferencelokalet, datadeling, lyd & mikrofonvalg, en eller to skærme og meget mere. Samtidig har vi stor fokus på æstetik og design, så løsningen passer til lokalet og fremstår smart og professionelt.

     

Professionel pakkeløsning fra Crestron til videomøder med 1-10 deltagere

Teams / Skype for Business

I dag er det ligeledes muligt med Teams / Skype for Business integration og der er mange tråde at holde styr på, inden det rigtige valg kan træffes.

Vi hjælper med at vælge den rigtige løsning ud fra jeres behov og sørger for den fulde integration af udstyret og betjeningen. Brugerkursus og fremstilling af simple vejledninger er naturligvis med i konceptet, når I handler videokonferenceudstyr hos os. Så medarbejderne kan betjene udstyret fra dag 1 og I opnår maksimal udnyttelse af jeres investering med det samme.

Erfaren leverandør af videokonferencesystemer

Ud over en masse punkt til punkt installationer har vi bl.a. også stået for integrationen imellem 18 mødesale i tre forskellige lande for Den Afrikanske Udviklingsbank. Referencer i Danmark inkluderer bl.a. Bisca A/S, CSU Slagelse, Næstved Bibliotek og Borgerservice, Novenco A/S, TopDanmark A/S og mange flere. Du kan se forskellige case stories nedenunder. Du er også velkommen til at komme forbi og se løsningerne live i vores showroom.

Skal vi også hjælpe jer med at finde det helt rigtige videokonferenceudstyr? Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk

Ny videokonferencerobot

En videokonferencerobot forbinder mennesker hvor som helst, når som helst. Du er ikke kun til stede på en vægmonteret skærm, men kan bevæge dig fysisk rundt med robotten, som du kan styre via din MAC eller pc. En helt ny mulighed nu hvor vi skal holde afstand og ikke kan rejse så meget. Kan bruges til at inspicere produktionen i udlandet, besøge familie på plejehjem, deltage på messer eller ved forelæsninger osv. Læs mere om den nye videokonferencerobot fra GoBe Robots.

     

Vil I hellere lease jeres videokonferenceudstyr?

Vi tilbyder også leasing af AV-udstyr, hvor I har mulighed for at leje udstyr til meget fordelagtige vilkår. Kontakt os for et specifikt tilbud på en videokonferenceløsning, der passer til jeres behov.

 

Referencer:

 
EKJ Rådgivende Ingeniører
 
African Development Bank i Abidjan
 
African Development Bank i Nairobi
 
CSU-Slagelse
 
Harboes Bryggeri A/S
 
Topdanmark A/S
 
Landbrug og Fødevarer