Mange fordele med videokonference

Behovet for videndeling og kommunikation vokser eksplosivt i disse år. Med videokonference opnår I mange fordele som hurtigere beslutningsprocesser, ingen ineffektiv rejsetid og langt færre rejseomkostninger og CO2 udslip i naturen. I AV-Huset rådgiver vi om og leverer videokonferencesystemer til vores kunder i både Danmark og udlandet. Det har vi gjort siden 1994.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få løsningen talt helt igennem og forholde sig til de muligheder, der er omkring flere afdelinger i samtidig konference, opkobling fra PC til videokonferencelokalet, datadeling, lyd & mikrofonvalg, en eller to skærme og meget mere.

     

Se tilbud på professionel pakkeløsning til videomøder med 1-10 deltagere fra Crestron.

Skype for Business / Teams

I dag er det ligeledes muligt med Skype for Business / Teams integration og der er mange tråde at holde styr på, inden det rigtige valg kan træffes.

Vi hjælper med at vælge den rigtige løsning ud fra jeres behov og sørger for den fulde integration af udstyret og betjeningen. Brugerkursus og fremstilling af simple vejledninger er naturligvis med i konceptet, når I handler videokonferenceudstyr hos os. Så medarbejderne kan betjene udstyret fra dag 1 og I opnår maksimal udnyttelse af jeres investering med det samme.

Erfaren leverandør af videokonferencesystemer

Ud over en masse punkt til punkt installationer har vi bl.a. også stået for integrationen imellem 18 mødesale i tre forskellige lande for Den Afrikanske Udviklingsbank. Referencer i Danmark inkluderer bl.a. Bisca A/S, CSU Slagelse, Næstved Bibliotek og Borgerservice, Novenco A/S og TopDanmark A/S. Du kan se flere case stories nedenunder. Du er også velkommen til at komme forbi og se løsningerne live i vores showroom.

Skal vi også hjælpe jer med at finde det helt rigtige videokonferenceudstyr? Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk

Vil I hellere lease jeres videokonferenceudstyr?

Vi tilbyder også leasing af AV-udstyr, hvor I har mulighed for at leje udstyr til meget fordelagtige vilkår. Kontakt os for et specifikt tilbud på en videokonferenceløsning, der passer til jeres behov.

 

Referencer:

 
EKJ Rådgivende Ingeniører
 
African Development Bank i Abidjan
 
African Development Bank i Nairobi
 
CSU-Slagelse
 
Harboes Bryggeri A/S
 
Topdanmark A/S