Mange fordele med videokonferenceudstyr

Covid-19 har for alvor sat gang i videomøder og samarbejde over distancer. Alle blev pludseligt tvunget ud i virtuelle møder, og det viste sig faktisk at være både tidsbesparende og økonomisk. Med videokonferenceudstyr til online møder opnår I fordele som ingen ineffektiv rejsetid, hurtigere beslutningsprocesser, langt færre rejseomkostninger og CO2 udslip i naturen. I AV-Huset rådgiver vi om, leverer og installerer videokonferenceudstyr og -systemer til vores kunder i både Danmark og udlandet. Det har vi gjort siden 1994.

     

Professionel pakkeløsning fra Crestron til videomøder med 1-10 deltagere

Teams og Zoom møder

Der er mange tråde at holde styr på, inden det rigtige valg af videokonferenceplatform kan træffes.

Det er vigtigt at få videokonferenceløsningen talt helt igennem og forholde sig til de muligheder, der er omkring flere afdelinger i samtidig konference, opkobling fra PC til videokonferencelokalet, datadeling, lyd & mikrofonvalg, en eller to skærme og meget mere. Samtidig har vi stor fokus på æstetik og design, så løsningen passer til lokalet og fremstår smart og professionelt.

Vi hjælper med at vælge det rigtige video konference udstyr ud fra jeres behov og sørger for den fulde integration af udstyret og betjeningen. Brugerkursus og fremstilling af simple vejledninger er naturligvis med i konceptet, når I handler videokonferenceudstyr hos os. Så medarbejderne kan betjene udstyret fra dag 1 og I opnår maksimal udnyttelse af jeres investering med det samme.

Hybridmøder

Selv om fysiske møder er ved at vende tilbage, så bliver det med en ny normal. Derfor vil flere møder og arrangementer fremover også have den virtuelle del. Men det virtuelle møde kan ikke erstatte nærværet ved fysiske møder. Derfor vil der fremover være stigende efterspørgsel på de såkaldte ‘hybridmøder’.

Hvad er hybridmøder?

Et hybridmøde er en kombination af et fysisk og et virtuelt møde. Nogle deltagere sidder altså sammen i et mødelokale, og samtidig er der oplægsholdere og/eller øvrige deltagere med fra andre lokationer.

Det er naturligvis vigtigt, at udstyret er af højeste kvalitet i både lyd og billede, og de bedste systemer har intelligente funktioner, som automatisk følger og zoomer ind på den, der taler.

AV-udstyr til et hybrid-venligt plug-and-play mødelokale kan løses på forskellige niveauer alt efter budget. Udstyret består af en soundbar med indbygget kamera, mikrofon og højttalere. Dertil kommer en skærm og evt. trådløs deling af indhold.

Erfaren leverandør af videokonferencesystemer

Ud over en masse punkt til punkt installationer har vi bl.a. også stået for integrationen imellem 18 mødesale i tre forskellige lande for Den Afrikanske Udviklingsbank. Referencer i Danmark inkluderer bl.a. Bisca A/S, CSU Slagelse, Næstved Bibliotek og Borgerservice, Novenco A/S, TopDanmark A/S og mange flere. Du kan se forskellige case stories nedenunder. Du er også velkommen til at komme forbi og se videokonferenceløsningerne live i vores showroom.

Skal vi også hjælpe jer med at finde det helt rigtige videokonferenceudstyr til online møder? Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk


 

Vær til stede med en videokonferencerobot

En videokonferencerobot forbinder mennesker hvor som helst, når som helst. Du er ikke kun til stede på en vægmonteret skærm, men kan bevæge dig fysisk rundt med robotten, som du kan styre via din MAC eller pc. En helt ny mulighed, hvor du kan være til stede uden at skulle rejse. Kan bruges til at inspicere produktionen i udlandet, besøge familie på plejehjem, deltage på messer eller ved forelæsninger osv. Læs mere om den nye videokonferencerobot fra GoBe Robots.

     

Vil I hellere lease jeres videokonferenceudstyr?

Vi tilbyder også leasing af AV-udstyr, hvor I har mulighed for at leje udstyr til meget fordelagtige vilkår. Kontakt os for et specifikt tilbud på en videokonferenceløsning, der passer til jeres behov.

 

Referencer:

 
Hotel Vejlefjord
 
African Development Bank i Abidjan
 
African Development Bank i Nairobi
 
CSU-Slagelse
 
Harboes Bryggeri A/S
 
Topdanmark A/S
 
Landbrug og Fødevarer
 
EKJ Rådgivende Ingeniører