Leje af storskærm til forskellige formål

Har du behov for at vise materiale til en stor gruppe mennesker ved en konference, messe eller under en event, så er leje af storskærm en god mulighed for at tilføre dit arrangement den rette energi og stemning.

Hos os finder du et bredt udvalg af professionelle storskærme. Skal vi hjælpe dig med leje af storskærm til dit arrangement? Ring på telefon 5577 4030 eller send en email til info@av-huset.dk, så finder vi den rette skærmløsning til dig. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

   

Stort udvalg af storskærme

Vi tilbyder leje af storskærme, LED skærme, vægge, pyloner, touch skærme og andre visuelle løsninger. Uanset om der er tale om et mindre arrangement med behov for en lille skærm eller det store arrangement med behov for flere specialdesignede LED vægge, så finder vi den optimale løsning til dig.

Vil du imponere med speciel grafik på buede skærme eller projektering på super wide special skærme, så kan vi også levere dette i samarbejde med vores underleverandører.

Du kan leje fladskærme i mange størrelser. Sammen med skærmene kan vi levere flotte standere, beslag eller podier alt efter behov.

Hvilken storskærm skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket AV-udstyr du har behov for, så kan du få råd og vejledning til leje af storskærm. Vi har mange års erfaring i AV-branchen og kan guide dig hen til den løsning, der bedst opfylder dine behov og forventninger.

Er dit arrangement udendørs, så er leje af en LED skærm den rigtige løsning. LED skærmens billede vil stå krystalklart selv ved dårlige lysforhold eller i direkte sollys og skærmen kan bygges op som byggesæt alt efter ønsker og størrelser.

Til brug på messer, udstillinger eller i mindre mødelokaler er fladskærme den ideelle løsning som alternativ til projektor og lærred. Fordelene ved skærmene er, at de er lysstærke, kræver meget lidt plads og er Plug’n’Play.

Få et godt tilbud på leje af storskærm

Har du brug for en uforpligtende snak om mulighederne med storskærme til dit arrangement? Så kontakt vores Udlejningsafdeling og få et godt tilbud på leje af storskærm.

TELEFON: 5577 4030  eller  MAIL info@av-huset.dk
 

Se udvalgte referencer fra vores udlejningsafdeling.