Skab opmærksomhed og øg omsætningen med digital signage

Digital skiltning, infoskærme, videovæg, digital signage eller instore TV – kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at de er yderst effektive til at skabe opmærksomhed og levere dit budskab.

Digital Signage bruges typisk til branding, information og underholdning. Der er store fordele ved digitale skilte i forhold til traditionelle statiske skilte, som f.eks. evnen til at opdatere indholdet på afstand over nettet og tilpasse skærmens indhold nemt og hurtigt.

Digital signage kan bruges over alt

Vores digital signage løsninger kan tilpasses og kombineres til uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Branding af din virksomhed, informationer til kunder/borgere/gæster eller visuelle oplevelser og underholdning. Kun fantasien sætter grænser.

Brugervenlig og fleksibel løsning

En digital signage løsning består af en eller flere skærme, der kan sættes sammen i alle størrelser og på alle leder og kanter. Skærmene fås med ultra tynde rammer og næsten usynlige samlinger. Dertil kommer en media player, som er en computer-enhed der styrer skærmen. Media playeren tilgås og styres via et webinterface, hvori I nemt kan redigere indhold og layout – vi giver jer en grundig undervisning. Skærmen deles op i zoner og kan vise alt fra tekst, billeder, video, animationer, HTML til et TV signal etc. eller hele skærmvæggen kan anvendes som et stort billede. Indholdet på skærmen kan tidsstyres, så det ønskede indhold bliver vist på de rigtige tidspunkter. Playeren kan ligeledes indstilles til at tænde og slukke skærmen efter behov. Systemet er nemt at bruge og meget fleksibelt, så det senere kan udvides til flere skærme og playere, hvis behovet opstår.

Skræddersyet pylon skaber opmærksomhed

En digital signage pylon med skærmstørrelser fra 32” til 65” er også en rigtig god og fleksibel måde at skabe opmærksomhed på. Pylonen kan skræddersyes, som du ønsker med f.eks. touch skærm, trådløs wifi, web cam, forstærker og højtalere, hjulsæt, beskyttelsesglas m.v. Og du kan få pylonen i lige den farve, du ønsker. Indholdet på skærmen kan I nemt selv styre – vi underviser jer.

    Læs mere om digital signage pyloner.

AV-Huset leverer alt i digital signage til indendørs og udendørs brug. Vores løsninger er brugervenlige, driftssikre og robuste. Kontakt os, så finder vi den optimale løsning for jer.

 

Referencer:

 
København Zoo
 
FNs Udviklingsprogram i Liberia
 
Team Fog Næstved
 
Museet for Søfart
 
CSU-Slagelse
 
Tivoli Congress Center