AV-udstyr til mødelokaler

Skab de perfekte rammer for jeres møder, så mødelokalet bliver brugt optimalt og brugerne får en god totaloplevelse. Her spiller lokalets funktionalitet og teknik en vigtig rolle.

Billede og lyd skal være i god kvalitet. Måske skal teknikken være usynlig. Samtidig er der behov for, at AV-løsningen er nem og hurtig at betjene. Der er ofte mange krav og hensyn at tage, når et mødelokale skal indrettes eller renoveres. Her er vi klar med rådgivning og ud fra jeres ønsker og behov finder vi det optimale AV-udstyr til mødelokalet – uanset om der er tale om en enkelt projektor og lærred til det lille mødelokale eller en skræddersyet AV-installation til den store mødesal. Se også vores løsninger til videokonference.

Få et bud på hvordan I kan udnytte teknologien i mødelokalet

Måske kan det også være en idé at lade rummet opfylde flere funktioner og dermed udvide jeres muligheder. Udnyt teknologien og vores mange års erfaring med at tænke i utraditionelle løsninger til mødelokaler og konferencerum.

Så tag fat i os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk og få et professionelt bud på, hvordan AV-udstyret kan løfte jeres mødelokale eller konferencerum. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


 

Konferenceløsninger

Med en skræddersyet digital konferenceløsning får du effektiv styring af møderne. Systemerne kan have deltagerregistrering med ID-kort, automatisk kamerakontrol og mødestyring via touch screen, ligesom de er fuldt forberedt til tolkning. Det er også muligt at optage billede og lyd fra møder samt streame debatter og indlæg til nettet.

Med blot ét tryk på mikrofonen aktiveres flere ting i salen, når den enkelte vil have ordet. Kameraet rettes mod personen og indstiller visningen med den optimale justering. Lyden indstilles individuelt med den korrekte indstilling til rummet og talen kan optages og gemmes automatisk. Mulighederne med konferencesystemer er mange. Se fx løsningerne vi har lavet til Næstved Byrådssal eller African Development Bank.

Mødelokaler i historiske omgivelser

Hos AV-Huset har vi fokus på æstetik og design. Vi har specialiseret os i at forvandle historiske lokaler som byrådssale til højteknologiske mødelokaler med stor respekt for æstetikken og uden at det umiddelbart kan ses. Som f.eks. Helsingør Byrådssal. Teknikken - med alt fra digital mødestyring til afstemning, videopræsentation af talerne og mikrofonanlæg - bliver integreret, så det falder naturligt ind i rummet. Detaljerne er afgørende for resultatet.

Brugervenlig betjening

Med rumstyring kan du kontrollerer din AV-løsning med ét enkelt tryk på betjeningspanelet. Alt fra projektor til gardiner, lærred, lyd og lys kan styres automatisk. Læs mere om brugervenlig betjening af AV-udstyr til mødelokaler.

Vi har løst rigtig mange AV-opgaver i konference- og mødelokaler for en lang række virksomheder og offentlige institutioner i både Danmark og udlandet som f.eks. Bisca A/S, WHO, CSU-Slagelse og African Development Bank. Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med?

Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk og hør mere om alle de mange muligheder med AV-udstyr til mødelokaler og konferencerum.

 

Referencer:

 
Landbrug og Fødevarer
 
Næstved Byrådssal
 
Hotel Bella Sky Copenhagen
 
Helsingør Byrådssal
 
African Development Bank i Abidjan
 
African Development Bank i Nairobi
 
Topdanmark A/S
 
Harboes Bryggeri A/S