Det handler om kommunikation

Behovet for videndeling og kommunikation vokser eksplosivt i erhvervslivet i disse år. Med globaliseringen og kravet om tilgængelighed stiger behovet for driftssikre og betjeningsvenlige kommunikationsløsninger.

Hos AV-Huset har vi stor erfaring med alt fra videokonference, lydanlæg og infoskærme til diverse AV-løsninger i auditorier og mødelokaler. Vi rådgiver og designer kvalitetsløsninger, der er tilpasset din virksomheds behov. Vi har fokus på æstetik og design og kan skræddersy løsningen, så den ikke påvirker rummets æstetiske udtryk eller vi kan specialdesigne en stilfuld løsning efter jeres behov, så den f.eks. visuelt matcher virksomhedens designlinje.

Vi leverer den nyeste AV-teknologi til virksomheder inden for en lang række områder som f.eks.:

LED skærm hos Harboe Bryggeri

Skal I flytte? Tag os med på råd

Skal I flytte til nye kontorlokaler eller måske i et helt nyt domicil? Så tag os med på råd, når I skal indrette lokalerne med AV-løsninger. Ved at tage os med som rådgiver og tænke AV ind i projektet fra start af, åbnes op for teknologiens muligheder, som derved kan udnyttes optimalt i jeres nye lokaler.

Som totalleverandør kan vi stå for alt fra rådgivning til leverance og installation af AV-løsningen med vores egne teknikere.

Vi har løst lignende opgaver for bl.a. Baltic Shipping Company, Harboe Bryggeri, Outfit International og Alsik Hotel.

Hør mere om AV-løsninger til erhverv

Vi er drevet af vores passion for at skabe innovative AV-løsninger. Kontakt os og hør om de mange muligheder. Så finder vi den optimale løsning, der passer til netop dit projekt.

Telefon: 55774030

E-mail: info@av-huset.dk

Du kan kontakte os her

AV-HUSET A/S
Jernbuen 1
DK-4700 Næstved
CVR 13828687

"*" indikerer påkrævede felter