Skab stemning og oplevelser med AV

At skabe den perfekte atmosfære og guide gæsterne, så de føler sig velkomne, er vigtigt for ethvert hotel eller kursuscenter. Ligesom konference- og mødelokaler skal give gæsterne en professionel oplevelse på en brugervenlig måde. Med de rette AV-løsninger som infoskærme og baggrundsmusik i reception, elevator og restaurant, projektorinstallationer og lyd i mødelokaler og konferencesal, hotel tv på værelserne osv. kan gæsternes samlede oplevelse løftes, så de ønsker at vende tilbage gang på gang.

AV-Huset har specialiseret sig i professionelle AV-løsninger til hoteller, restauranter og kursuscentre etc. Løsninger der tilfører værdi. Mulighederne er mange og vi udvider hele tiden grænserne for dem.

Udnyt AV-teknologiens muligheder

Vi yder rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradering af en eksisterende løsning eller erstatning af gammelt udstyr med nyt. Vi udnytter teknologiens muligheder og tænker gerne i utraditionelle løsninger, der f.eks. får et rum til at opfylde flere funktioner. Samtidig har vi fokus på æstetik og design. Vi kan skræddersy løsningen, så den ikke påvirker rummets æstetiske udtryk eller vi kan specialdesigne en stilfuld løsning efter jeres behov, så den f.eks. visuelt matcher hotellets øvrige linje.

AV-løsninger til hotelbranchen

Vi leverer den nyeste AV-teknologi til hotel- og restaurationsbranchen inden for en lang række områder som f.eks.:

Passion for innovative AV-løsninger

Vi er drevet af en passion for at skabe innovative AV-løsninger. Fx har vi udviklet en elegant receptionsskærm med elektrisk hæve-/sænkefunktion i samarbejde med design producenten Arthur Holm for et bedre arbejdsmiljø ved receptionsskranken.

Kontakt os og hør om de mange muligheder. Så finder vi den optimale løsning, der passer til netop dit projekt.

Du kan kontakte os her

AV-HUSET A/S
Jernbuen 1
DK-4700 Næstved
CVR 13828687

"*" indikerer påkrævede felter